“ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ  ΧΕΡΙ”: ΓΑΛΑ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ

– Σύντομα και τυρί, γιαούρτι!

Από σήμερα Πέμπτης ξεκίνησε τη λειτουργία του το δεύτερο ΑΤΜ Γάλακτος στην Κοζάνη, εξυπηρετώντας τους κατοίκους της πόλης, που πλέον θα μπορούν ακόμη και να σταθμεύουν με μεγαλύτερη άνεση. Πρόκειται για το δεύτερο κατάστημα της εταιρείας ντόπιων παραγωγών “Από πρώτο χέρι”, μιας ομάδας αγελαδοτρόφων  από τα Λεύκαρα και την Οινόη που ξεκίνησε κάποιους μήνες πριν ένα πρωτοποριακό εγχείρημα, δίνοντας τη δυνατότητα στο κοινό να αγοράζει το γάλα του απευθείας από αυτόματους πωλητές γάλακτος. Πρόκειται για γάλα ημέρας ενώ οι αυτόματοι πωλητές γάλακτος αποστειρώνονται μετά από κάθε χρήση παρέχοντας ντόπιο, ποιοτικό, εξαιρετικά εύγευστο και οικονομικό γάλα, με αντίτιμο ένα ευρώ ανά λίτρο! Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να προμηθευτεί από το μηχάνημα είτε πλαστική φιάλη μιας χρήσης, είτε γυάλινη που μπορεί να ξαναχρησιμοποιηθεί όσες φορές θέλει, γεμίζοντας μόνος του εύκολα το γάλα της ημέρας!

Αξίζει να αναφερθεί πως στο ΑΤΜ γάλακτος μπορεί κανείς να βρει γάλα ημέρας, ενώ πολύ σύντομα (από την ερχόμενη εβδομάδα το πιθανότερο) θα είναι διαθέσιμα και άλλα προϊόντα όπως τυρί και γιαούρτι!

Το νέο “στέκι” γάλακτος, βρίσκεται επί της οδού Δαβάκη στην περιοχή του δημοτικού ωδείου, στον ίδιο δρόμο και σε απόσταση 50 μέτρων από το Ωδείο.

Να σημειωθεί πως πρόκειται για το τρίτο υποκατάστημα της εταιρείας “από πρώτο χέρι” στο Νομό Κοζάνης, μιας και λειτουργούν πλέον δύο στην πόλη της Κοζάνης και ένα στην περιοχή της Πτολεμαΐδας.

Β.Σ.