ΥΛΙΚΑ

100γρ. ρύζι γλασσέ

1.200γρ. φρέσκο γάλα πλήρες

ξύσμα απο 1 λεμόνι

1 βανίλια

9-10 στίμονες Κρόκου Κοζάνης ή λίγο τρίμμα Κρόκου (στη μήτη ενός κουταλιού)

κανέλα σε σκόνη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε τα υλικά μας σε μια κατσαρόλα (εκτός της κανέλας)

Τα δίνουμε μια βράση και έπειτα χαμηλώνουμε αισθητά τη φωτιά, σκεπάζουμε και αφήνουμε για μισή ώρα περίπου ανακατεύοντας ανα τακτά χρονικά διαστήματα.

Αφήνουμε να κρυώσει και σερβίρουμε πασπαλίζοντας με κανέλα απο πάνω.