Αξιότιμη κυρία Ευαγγελία Παλαμίδους

Παρακαλούμε δεχτείτε τις θερμές ευχαριστίες μας, που απευθύνουμε σε εσάς προσωπικά, τόσο τις δικές μου ως Πρόεδρος όσον και του Δ.Σ του Συλλόγου για την ευγενική προσφορά σας ,την δωρεά των Τριακοσίων ευρώ (300,00) προς τον Σύλλογο μας «ΚΑΣΜΙΡΤΖΗΔΙΣ», στη μνήμη της αγαπημένης σας αδελφής Μαριέττας Παλαμήδους . Στις δύσκολες στιγμές που βρίσκεται η πατρίδα μας η δωρεά σας σίγουρα αποτελεί δείγμα γενναιόδωρου φρονήματος και κατανόησης.

Με την πολύτιμη δική σας συμβολή, καταφέρνουμε όλοι μαζί να στεκόμαστε αρωγοί της παράδοσης, να μεταλαμπαδεύουμε στους νέους μας τα ήθη και τα έθιμα, να δραστηριοποιούνται και να αναδεικνύουν την πλούσια πολιτισμική μας κληρονομιά που αποτελεί ένα από τα βασικότερα στοιχεία της ταυτότητά μας. Η πολιτιστική μας κληρονομιά είναι δύναμη. Και στόχος μας είναι, όχι μόνο η διατήρησή της, αλλά η ανάδειξη και η αξιοποίησή της προς όφελος της τοπικής κοινωνίας που είναι και σκοπός του Συλλόγου μας.

Η δωρεά σας να είστε βέβαιη ότι θα αξιοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο.Είμαστε ευγνώμονες και ελπίζουμε η κίνηση αυτή να γίνει παράδειγμα για αντίστοιχες πρωτοβουλίες.