ΑΥΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΠΟΥ ΚΥΜΑΝΘΗΚΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης η 33η Εμποροβιοτεχνική και Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας . Περίπου 130 περίπτερα από επαγγελματίες πολλών κλάδων, με μια ιδιαίτερη έμφαση στον κλάδο των τροφίμων και των ποτών, συμμετείχαν στη φετινή διοργάνωση, ενώ σε ό,τι αφορά την επισκεψιμότητα, αυτή σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις κυμάνθηκε πάνω – κάτω στα περυσινά επίπεδα.

Με την ολοκλήρωση της έκθεσης παραδόθηκαν στους εκθέτες οι καθιερωμένοι έπαινοι συμμετοχής στη διοργάνωση, την οποία είχαν από κοινού το Επιμελητήριο Κοζάνης και το Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας. Τους επαίνους παρέδωσαν ο πρόεδρος του ΕΒΕ Κώστας Κυριακίδης και ο αντιπρόεδρος του Εκθεσιακού Παναγιώτης Στούκης, ευχαριστώντας τους επιχειρηματίες που εν μέσω κρίσης στηρίζουν τον εκθεσιακό θεσμό και προωθούν με τέτοιο τρόπο τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Τα βλέμματα , όλων, στο πλαίσιο της λειτουργίας της έκθεσης, κέντρισαν οι γαστρονομικές εκδηλώσεις που έγιναν καθημερινά, όλες τις ημέρες λειτουργίας. Στόχος των εκδηλώσεων ήταν να προωθηθεί το γαστρονομικό προϊόν της περιοχής και να γνωρίσει ο κόσμος τα τοπικά προϊόντα.

Μιλώντας στον “Π.Λ.” ο πρόεδρος του Εκθεσιακού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Ευρενιάδης αναφέρθηκε στην επισκεψιμότητα της έκθεσης, λέγοντας πως και ο καιρός συνέβαλε στην επίσκεψη του κόσμου, ενώ σε ό,τι αφορά γενικότερα τη διοργάνωση, είπε ότι ο ίδιος προσωπικά αισθάνεται “δικαιωμένος” για το γεγονός ότι πλέον το εκθεσιακό κέντρο έχει τον δικό του εξοπλισμό.
Δείτε φωτογραφίες από τις βραβεύσεις – επαίνους που δόθηκαν στους συμμετέχοντες εκθέτες, την τελευταία ημέρα της έκθεσης.

φωτογραφίες: Χρήστος Μπλέτσος

Β.Σ.