ΤΡΑΪΑΝΟΣ ΔΕΛΛΑΣ: “ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ”

– Σήμερα Παρασκευή στις 5 μ.μ. στο ΔΑΚ Κοζάνης

Σήμερα Παρασκευή  ο  «κολοσσός» του ελληνικού ποδοσφαίρου και της πρωταθλήτριας Εθνικής Ελλάδος του 2004, Τραϊανός Δέλλας, θα δώσει το παρόν στο Camp ποδόσφαιρου «Νίκος Παπαδόπουλος».  Συγκεκριμένα θα παραβρίσκεται στην έναρξη του CAMP στο ΔΑΚ Κοζάνης την Παρασκευή στις 5:00μ.μ. Ο διεθνούς φήμης ποδοσφαιριστής, θα μιλήσει στα παιδιά του CAMP, θα φωτογραφηθεί μαζί τους και θα μεταλαμπαδεύσει τις εμπειρίες του από την μακρόχρονη καριέρα του στο ποδόσφαιρο.

Οι διοργανωτές έδωσαν συνέντευξη τύπου το μεσημέρι της Παρασκευής, μιλώντας για τη διοργάνωση. “Ήρθε ο καιρός για τον δήμο Κοζάνης ώστε να μπει πιο δυναμικά στον χώρο του ποδοσφαίρου και να δοθεί ένα περισσότερο βήμα στα παιδιά”, ανέφερε, μεταξύ άλλων ο αντιδήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Ιωαννίδης, σημειώνοντας επίσης πως “τα μικρά παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν κάτι διαφορετικό, μέσω του camp που τίμησε την περιοχή με την αγωνιστικότητα και το πάθος του. Είναι ένας ελάχιστος φόρος τιμής”.

Από την πλευρά του ο διεθνούς φήμης πρώην ποδοσφαιριστής και προπονητής, μίλησε για την μεγάλη χαρά του που βρίσκεται στην Κοζάνη τιμώντας έναν άνθρωπο που τίμησε τον αθλητισμό, συγχαίροντας τους φορείς που συμμετείχαν στη διοργάνωση, στην οποία θα συμμετέχουν παιδιά, αθλητές. Αναφέρθηκε, επίσης και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Κοζάνη στο χώρο του ποδοσφαίρου, λέγοντας πως θα πρέπει να γίνει καλύτερη δουλειά στην εκμάθηση του ποδοσφαίρου στους μικρούς ποδοσφαιριστές, ώστε αυτοί να τροφοδοτούν την ομάδα της Κοζάνης, ώστε να μπορέσει να ανέβει σιγά – σιγά σε κατηγορίες. Το ταλέντο των ελλήνων ποδοσφαιριστών είναι μεγάλο, σημείωσε ο Τραϊανός Δέλλας, λέγοντας πως δεν χρειάζεται να υπάρχουν ξένοι που θα στελεχώνουν τις ομάδες. “Θα πρέπει να ενεργοποιηθούν οι παράγοντες του ποδοσφαίρου ώστε να δώσουν ζωή στην ομάδα της Κοζάνης και να τροφοδοτείται από τα ίδια τα παιδιά της”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο αδερφός του Νίκου Παπαδόπουλου, Πασχάλης, θέλησε να θέσει το ζήτημα στην κοινωνική του διάσταση, λέγοντας πως εν μέσω κρίσης υπάρχει δυστυχώς έλλειψη ινδαλμάτων. Ο Τραϊανός Δέλλας είναι ένα τέτοιο ίνδαλμα, σημείωσε, λέγοντας πως “είναι ό,τι καλύτερο μπορούσα να δώσω στη μνήμη του αδελφού μου, που όσοι έχουν παιδιά θα ήθελαν να του μοιάσουν. Είναι ένα παιδί με ήθος όσο και το μπόι του, με μια παραμυθένια καριέρα, που τα πέτυχε όλα μόνο του”. Τόνισε πως παρόμοια παραδείγματα πρέπει να είναι ως ένα φως στο σκοτάδι.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Αποστόλου, αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης, ευχαρίστησε τους διοργανωτές, καλωσόρισε τον Τραϊανό Δέλλα και σημείωσε πως η ΕΠΣ θα είναι αρωγός σε κάθε παρόμοια εκδήλωση που προάγει το τοπικό ποδόσφαιρο.

Επίσης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου προπονητών Ν. Κοζάνης Γιώργος Παπακώστας, μίλησε για το camp, λέγοντας πως θα προσφέρει σεμινάριο για το ποδόσφαιρο αλλά και αγώνες στους 200 αθλητές που θα συμμετάσχουν. Επίσης, μίλησε για τον Τραϊανό Δέλλα, λέγοντας ότι είναι ο “κολοσσός” του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σημείωσε, επίσης, ότι οι συμμετοχές αθλητών ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. “Θα αποτελέσει την απαρχή για να γίνουν κάποια πράγματα που ο σωματειακός αθλητισμός στην περιοχή δεν μπορεί να τα πραγματοποιήσει”, σημείωσε, σχολιάζοντας για τη διοργάνωση.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ CAMP

Έναρξη : Παρασκευή 23/6 στις 17:00 στο Δ.Α.Κ. Κοζάνης (κεντρικό γήπεδο)

Σάββατο : 10:00 πρωί, 17:00 απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Κοζάνης (κεντρικό γήπεδο)

Κυριακή : 10:00 πρωί, 17:00 απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Κοζάνης (κεντρικό γήπεδο)

Επίσης, στο CAMP τα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν ειδικές διατροφικές μετρήσεις και να παρακολουθήσουν ομιλία σχετικά με την αθλητική ψυχολογία.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

 

Β.Σ.