Οι παρακάτω τιμές ισχύουν για την εβδομάδα 15/2/2021 -20/2/2021. Για να ενεργοποιήσετε την έκπτωση αναφέρετε στο κατάστημα μας ότι είδατε το άρθρο στο prlogos.gr

50/50 Games :: 5050Games ΠΑΖΛ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ 36 ΤΕΜ.

Το παζλ είναι εμπνευσμένο από τον κόσμο της παλαιοντολογίας και απεικονίζει δεινόσαυρους! Το παζλ 36 κομματιών της σειράς «50/50 GAMES» βελτιώνει την παρατηρητικότητα και τις μνημονικές ικανότητες των παιδιών. Βοηθά τον συντονισμό xεριών και ματιών, την αναγνώριση σxημάτων και τις κινητικές ικανότητες των παιδιών. Το παιxνίδι είναι σxεδιασμένο από Έλληνες εικονογράφους. Επιπλέον, για την κατασκευή του έxει xρησιμοποιηθεί xοντρό xαρτόνι καλής ποιότητας από ανακυκλωμένο xαρτόνι κατά 70% και είναι ανακυκλώσιμο. Τα κομμάτια του παζλ περιέxονται σε ένα πρωτότυπα σxηματισμένο κουτί με το όμορφο και εντυπωσιακό σxέδιο ενός δεινοσαύρου. Επίσης, μπορείτε να xρησιμοποιήσετε το κουτί και ως αποθηκευτικό xώρο!

Διαστάσεις παζλ: 42 x 30 εκ.

ΗΛΙΚΙΑ: Από 4 ετών.
ΤΙΜΗ: 9,00€

Djeco Ταξινόμησης κουτί ‘αγελάδιτσα’

Η χρωματιστή αγελαδίτσα της εταιρείας Djeco θα γίνει ο καλύτερος σύντροφος των μικρών μας φίλων στα πρώτα βήματα της μάθησης. Προσπαθήστε να αναγνωρίσετε σχήματα και να τοποθετήσετε στη σωστή εγκοπή, για να γεμίσετε την αγελάδίτσα. Εξασκήστε την παρατηρητικότητα σας και τον συντονισμό χεριού- ματιού με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο. Κατάλληλο για παιδιά από 1,5 έως 6 ετών.

ΗΛΙΚΙΑ: Από 1 εώς 3 ετών.
ΤΙΜΗ :26,91€

 

 

Cubika Ξύλινο Τρένο Ταξινόμησης 42 εκ.

Ξύλινο τρένο ταξινόμησης από την εταιρεία Cubika με ποικιλία σχημάτων και όμορφων αποχρώσεων. Το σετ αποτελείται από μια ατμομηχανή και δύο βαγόνια όπου ο μικρός οδηγός θα απολαύσει την οδήγηση. Το παιχνίδι είναι κατασκευασμένο από φυσικό ξύλο υψηλής ποιότητας και είναι βαμμένο με λαμπερά χρώματα με βάση το νερό. Το μωρό σας θα χαρεί να μάθει τα ονόματα των χρωμάτων, να εξοικειωθεί με τα νούμερα από το 1 έως το 13, να αναπτύξει την ευελιξία, τη φαντασία και το συντονισμό των κινήσεων. Διαστάσεις 42 x 15 x 9 εκ. Ηλικία 1,5 – 3 ετών.

ΗΛΙΚΙΑ : Από 1 εώς 3 ετών.
ΤΙΜΗ: 21,60€