Η επιπλοποιία Φούκας είναι μια οικογενειακή επιχείρηση όπου από  το  1961 δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής και εμπορίας ποιοτικού επίπλου, ενώ παράλληλα εξειδικεύεται στην αναπαλαίωση πάσης φύσεως επίπλων, προσφέροντας το διαφορετικό, ποιοτικό και σε ανταγωνιστικές τιμές έπιπλο.
Τα τελευταία χρόνια κατασκευάζει ιδιαίτερα έπιπλα, χειροποίητα ξύλινα χρηστικά αντικείμενα  και αναπαλαιώνει κλασικά κομμάτια που όλοι διαθέτουν στο σπίτι. Το αποτέλεσμα εντυπωσιάζει με την πρώτη ματιά, τόσο στον τομέα της αναπαλαίωσης, όσο και στον τομέα δημιουργίας χειροποίητου επίπλου.
Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της επιπλοποιίας Φούκας, στο 4ο χλμ. Κοζάνης-Πτολεμαΐδας, μπορεί κανείς να ανακαλύψει την διαφορετικότητα της επιχείρησης. Θα βρείτε λύσεις για κάθε χώρο του σπιτιού σας  ώστε να δώσετε μια διαφορετική σύνθεση στην κάθε γωνιά του προσωπικού σας χώρου.
Σήμερα η εταιρία με την υποδομή, τη γνώση και την εμπειρία των      χρόνων παράγει ξεχωριστά έπιπλα στις καλύτερες τιμές, γεγονός που την κάνει να ξεχωρίζει. Μια επίσκεψη στο χώρο θα σας πείσει να την εμπιστευτείτε.


Επιπλοποιία Φούκας
4 χλμ Κοζάνης – Πτολεμαΐδας
Τηλέφωνο: 2461045477
Κινητό: 6932390788
Ιστοσελίδα: http://www.epiplafoukas.gr
E-mail: [email protected]
Υπεύθυνος: ΦΟΥΚΑΣ ΧΑΡΗΣ