ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ

Σε μια πολύ όμορφη πρωτοβουλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα προχώρησαν οι αστυνομικοί της Δυτικής Μακεδονίας και οι οικογένειές τους, συγκεντρώνοντας είδη πρώτης ανάγκης για το Χαμόγελο του Παιδιού. Τα είδη, περίπου 300 μεγάλες κούτες με αγαθά όπως πάμπερς, γάλατα και άλλα απαραίτητα είδη για τα παιδιά, συγκεντρώθηκαν και φορτώθηκαν το πρωί της Πέμπτης στον χώρο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας από αστυνομικούς που θα τα παραδώσουν στο Κέντρο Στήριξης Παιδιών και Οικογένειας

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά η Φωτεινή Ρόμα Αστυνόμος Α΄, τμηματάρχης διοικητικής υποστήριξης και εκπαίδευσης της Γενικής Αστυνομικής Περιφερειακής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας: “Οι αστυνομικοί των υπηρεσιών της Δυτικής Μακεδονίας επιδεικνύουν για άλλη μια φορά την κοινωνική ευαισθησία. Συγκέντρωσαν είδη και προϊόντα πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση του Οργανισμού Χαμόγελο του παιδιού. Κληθήκαμε από τη φυσική μας ηγεσία να καλύψουμε ες ένδειξη ευγνωμοσύνης και αναγνώρισης  προς το κοινωνικό έργο που επιτελείται από το Χαμόγελο του παιδιού, μέρος των αγαθών μακράς διάρκειας σε τρόφιμα και γάλατα,. Έτσι συγκεντρώθηκαν πλήθος προϊόντων από τους αστυνομικούς και τα μέλη των οικογενειών τους, που θα παραδοθούν από αστυνομικούς αντιπροσωπείες των Γρεβενών , Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας στο κέντρο στήριξης παιδιών και οικογένειας που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη”.

Η  κίνηση εντάσσεται στοπ πλαίσιο του εορτασμού του Αγίου Αρτεμίου που γιορτάζεται την Παρασκευή από την Ελληνική Αστυνομικών.


Β.Σ.