Το ότι η “διοίκηση” του Μαμάτσειου νοσοκομείου απάντησε στο θέμα- καταγγελία της μητέρας , για λογαριασμό του διευθυντή του ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας , και ο διευθυντής μας σιωπά είναι ένα θέμα.

Το ότι εδώ και χρόνια φωνάζουμε για προσλήψεις πληρωμάτων ασθενοφόρων στα νοσοκομεία, ούτε λόγος ! Το μόνο που φταίει είναι η έλλειψη προσωπικού στο ΕΚΑΒ.

Το ότι εδώ και δύο μήνες το ασθενοφόρο του Μαμάτσειου νοσοκομείου δεν πραγματοποίησε ΟΎΤΕ μια διακομιδή για αξονική τομογραφία στην Πτολεμαΐδα ούτε λόγος!

Το ότι έχετε καταντήσει το ΕΚΑΒ … ΚΤΕΛ Κοζάνης (γιατί οι μισοί ασθενείς επιβιβάζονται περπατώντας) και αποποιείστε των ευθυνών σας ούτε λόγος!

Ναι το ΕΚΑΒ έχει ελλείψεις! Αλλά έχει ελλείψεις για το ΕΠΕΊΓΟΝ και όχι για να “εξυπηρετεί” νοσοκομεία και κλινικές!

Το ότι κάποιοι που διοικούν και θεωρούν επιτυχία την εξοικονόμηση πόρων από καύσιμα και μισθούς αφήνοντας να εννοηθεί ότι την αποκλειστική ευθύνη για τις διακομιδές και την ταλαιπωρία του κόσμου την έχει το ΕΚΑΒ , είναι λογιστικά τουλάχιστον “αφελείς”.

Το ότι καθημερινά το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΚΑΒ καθημερινά δέχεται πιέσεις και παράλογες απαιτήσεις και απρέπειες από όλα τα νοσοκομεία της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για δευτερογενείς διακομιδες που είναι ευθύνη των νοσοκομείων;

Ούτε λόγος και για αυτό!

Καλό βράδυ σε όσους κοιμούνται, ακόμα, όρθιοι!

Έρχονται και άλλα… Πολύ σύντομα!

 

Απάντηση του Μαμάτσειου στην επιστολή της μητέρας με την περιπέτεια υγείας της 6χρονης κόρης της