Συνελήφθησαν άμεσα χθες (31-05-2023) το πρωί στην Φλώρινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, δύο (2) αλλοδαπές γυναίκες, ηλικίας 57 και 38 ετών για κλοπές προϊόντων από δύο καταστήματα super market στην πόλη της Φλώρινας.

Συγκεκριμένα, χθες το πρωί, οι προαναφερόμενες αφού εισήλθαν σε δύο καταστήματα – σούπερ μάρκετ στην Φλώρινα, προσποιούμενες τις πελάτισσες, αφαίρεσαν από αυτά διάφορα προϊόντα, χωρίς να καταβάλουν το χρηματικό αντίτιμο, συνολικής χρηματικής αξίας -1.184,5-ευρώ.

Μετά από αναζητήσεις των προαναφερόμενων αστυνομικών άμεσα εντοπίστηκε στην πόλη της Φλώρινας Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο με οδηγό την 38χρονη και συνοδηγό την 57χρονη και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν εντός του οχήματος μέρος των αφαιρεθέντων προϊόντων και το χρηματικό ποσό των -200- ευρώ, ενώ σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην 57χρονη βρέθηκαν και τα υπόλοιπα αφαιρεθέντα προϊόντα, καθώς και το χρηματικό ποσό των -420- ευρώ.

Τα προαναφερόμενα αφαιρεθέντα προϊόντα, αφού κατασχέθηκαν αποδόθηκαν στο νόμιμο κάταχό τους, ενώ κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο τέλεσης της πράξης και το συνολικό χρηματικό πόσο των -620- ευρώ.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας, ενώ οι συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγηθήκαν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.