Το «Chase» έχει ψηφιστεί δύο φορές Νο 1 τόσο στο Mediabase Dance Radio Chart στις ΗΠΑ όσο και στο The Aria Dance Chart στην Αυστραλία

Ξανά στην κορυφή των charts στην Αμερική, αλλά και στην Αυστραλία, βρίσκεται η διεθνούς φήμης Ελληνοαυστραλή ερμηνεύτρια, VASSY, με το νέο της σινγκλ «Chase», που δημιούργησε μαζί με τους Bonka, δύο DJ από το Queensland.

Πρόκειται για την έβδομη πρωτιά για τη πολυβραβευμένη καλλιτέχνιδα.

Γεννημένη και μεγαλωμένη στο Ντάργουιν από Έλληνες γονείς, με καταγωγή από τα Γρεβενά και την Κοζάνη, η μουσικοσυνθέτρια μένει εδώ και χρόνια στο Λος Άντζελες. Έχει συνεργαστεί με DJ κολοσσούς στο είδος τους, όπως τον David Guetta και τον Tiesto.

Το «Chase» έχει ψηφιστεί δύο φορές Νο 1, τόσο στο Mediabase Dance Radio Chart στις ΗΠΑ όσο και στο The Aria Dance Chart στην Αυστραλία.

«Είμαι τόσο χαρούμενη που μαθαίνω ότι το “Chase” είναι το Νο 1 των δίσκων που ακούγονται πιο πολύ στη χώρα», είπε σε δήλωσή της η VASSY – όπως είναι το καλλιτεχνικό όνομα της Βασιλικής Καραγιώργου.

Στο τελευταίο της επαγγελματικό πρότζεκτ, “Chase”, η συνεργασία με τους DJ από το Queensland, ήταν μια ευκαιρία να συνδεθεί με τη γεννέτειρά της, καθώς λόγω των περιορισμών της πανδημίας, η VASSY είχε ομολογήσει ότι της έλειπε πολύ η πατρίδα.

«Εν μέσω αυτής της αδυναμίας να επιστρέψουμε λόγω της πανδημίας και των περιορισμών καραντίνας από την αυστραλιανή κυβέρνηση, καταλήξαμε να θέλουμε να δουλέψουμε μαζί για το τραγούδι, και ήταν υπέροχο. Ένιωσα πολύ όμορφα που το φτιάξαμε με συμπατριώτες Αυστραλούς και είμαι ενθουσιασμένη για την κυκλοφορία σε Αυστραλία και ΗΠΑ» είχε πει σε παλαιότερη δήλωσή της.

Η ομογενής καλλιτέχνηες Vassy που κατακτά την παγκόσμια μουσική σκηνή διακρίνεται με τους Bonka σ’ ένα γιγαντιαίο billboard του MTV, στην Time Square της Νέας Υόρκης. Φώτο: Supplied

Ανερχόμενο αστέρι στην παγκόσμια ηλεκτρονική μουσική βιομηχανία, η VASSY κατακτά το μουσικόφιλο κοινό με τη φωνή και το χάρισμά της ως στιχουργός. Στις συνθέσεις της εξερευνά μία ευρεία γκάμα ακουσμάτων από dance, soul και reggae μέχρι και harsher.

Γνωστά τραγούδια της που έχουν κατακτήσει την κορυφή είναι τα «We Are Young», «Lost» με Afrojack, «Concrete Heart» με Disco Fries και «Nothing to Lose» με συμπαραγωγή του Tiësto.

Πέρυσι, της απονεμήθηκε ένα βραβείο–ορόσημο για την καριέρα της με την κατάταξη στον κατάλογο «The 1.000.000.000 List» για τα streams (ακροάσεις μέσω Youtube, εφαρμογών κ.λπ.) του τραγουδιού της «Bad», που άγγιξαν το ένα δισεκατομμύριο.

Τα τραγούδια της έχουν ακουστεί σε ταινίες του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, μεταξύ των οποίων το «Frozen» της Disney

Aπολαύσετε το νέο της σινγκλ ‘Chase’ στο youtube εδώ:

Πηγή:neoskosmos.com