Ο Καθηγητής Ιωάννης Βελέντζας είναι καθηγητής στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με γνωστικό αντικείμενο το Οικονομικό και Εμπορικό / Επιχειρησιακό Δίκαιο (Δίκαιο Οικονομίας και Εμπορίας / Επιχειρήσεων). Όπως αποδεικνύεται από τους ακαδημαϊκούς τίτλους του , είναι γνώστης νομικών θεμάτων , αφού κατέχει διδακτορικό και μεταπτυχιακό σε αντικείμενα της Σχολής Νομικών.

Γράφει στο ιστολόγιό του: «Αυτό το γλοιώδες λαθρόβιο σκουλήκι από ποιον τα παίρνει για να προσπαθεί συστηματικά να μας μειώσει και να μας ευτελίσει ως ιδρυματική κοινότητα , υιοθετώντας τις αστείες και βλακώδεις αιτιάσεις κάθε πικραμένου;»

Έχει επίσης ενδιαφέρον ότι ο Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων κ. Νικόλαος Σαριαννίδης , καθηγητής του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας τον συγχαίρει για τα γραφόμενά του.

Άραγε σε ποιον αναφέρεται ο κ .Βελέντζας. Μπορεί να βγει ανοιχτά να το πει; Ποιος είναι ο γλοιώδης που τα παίρνει, ποιος είναι το σκουλήκι, ποιοι οι βλάκες και πικραμένοι και που τοποθετεί ο ίδιος τον εαυτό του; Ίσως να ξέρει κάτι περισσότερο ο κ.Σαρριανίδης ως καθηγητής του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής που το τελευταίο διάστημα έχει καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον λόγω των διαδικασιών που ακολουθεί.

Ιωάννα Παπαδημητρίου

Στη σκιά καταγγελιών και παραιτήσεων η εκλογή της προέδρου του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΠΔΜ – Πόσο νόμιμη είναι η εκλογή;