Η ασφάλεια αυτοκινήτου είναι ένα υποχρεωτικό έξοδο που ισχύει για όλους τους κατόχους οχημάτων με πινακίδες κυκλοφορίας.

Έτσι είτε έχετε ένα αγροτικό όχημα είτε ένα τρακτέρ, θα πρέπει να το ασφαλίσετε για τουλάχιστον την ελάχιστη ασφάλεια, που είναι η αστική ευθύνη έναντι τρίτων.

Με εύκολους και γρήγορους τρόπους, μπορείτε να βρείτε φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου και εδώ στο prlogos.gr σας παρουσιάζουμε πως μπορείτε να το πετύχετε, μέσα από τη μηχανή αναζήτησης του Asfaleies24.gr!

Με μια απλή σύγκριση τιμών και καλύψεων, ανάμεσα σε περισσότερες από 26 ασφαλιστικές εταιρείες, μπορείτε να έχετε όφελος ακόμα και έως 40% στην ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου!

Γιατί να πληρώνετε παραπάνω για τις ίδιες ακριβώς καλύψεις, όταν μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα με μια απλή αναζήτηση;

Πως μπορείτε να βρείτε τις φθηνότερες τιμές ασφάλειας online
Η αναζήτηση για ασφάλεια αγροτικού ή επαγγελματικού αυτοκινήτου, ξεκινάει μέσα από την ιστοσελίδα του Asfaleies24.gr . Εκεί, αφού εισάγετε τα στοιχεία σας καθώς και στοιχεία του αγροτικού σας οχήματος, θα δείτε τιμές, προσφορές και καλύψεις από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες που έχουν δραστηριότητα στην Ελλάδα.

Εύκολα, γρήγορα και αμερόληπτα μπορείτε να κάνετε σύγκριση μεταξύ όλων των εταιρειών και online να αποφασίσετε σε ποια εταιρεία θέλετε να ασφαλιστείτε!

Η ασφάλιση ολοκληρώνεται online ενώ σε πολλές περιπτώσεις δεν απαιτείτε καν η άμεση αποστολή δικαιολογητικών!

Μπορείτε να βρείτε ασφάλεια φορτηγού ή αγροτικού στην Κοζάνη από μόλις 42€ το εξάμηνο ενώ αν επιλέξετε ετήσια διάρκεια, το όφελος είναι ακόμα μεγαλύτερο!

Συνολικά, στην ετήσια ασφάλεια μπορείτε να δείτε έκπτωση ακόμα και έως 40% στα ασφάλιστρά σας!

Παραδείγματα από τιμές ασφάλισης
Στο παρακάτω παράδειγμα, έχουμε υπολογίσει τιμές για ασφάλεια αγροτικού καθώς και ασφάλεια αυτοκινήτου, για οδηγό 40 ετών που κατέχει δίπλωμα 20 έτη και με τ.κ. μόνιμης διαμονής 50100

Για ένα αγροτικό αυτοκίνητο αξίας 15.000€, το κόστος ασφάλισης θα είναι στα 82€ το χρόνο για τη βασική ασφάλεια αστικής ευθύνης.

Αφορά μάρκα Ford και 9 φορολογήσιμους ίππους.

Αντιστοίχως, για ένα Hyundai i10 με 1η άδεια κυκλοφορίας την 1η/2020, αξίας 9.500€, το κόστος ασφάλειας είναι 75€ για 12 μήνες!

Φυσικά σε αυτό το συμβόλαιο μπορείτε να προσθέσετε εξτρά καλύψεις όπως οδική βοήθεια, θραύση κρυστάλλων, νομική προστασία, προσωπικό ατύχημα καθώς και καλύψεις που θα σας δώσουν εξτρά προστασία έναντι κινδύνων, όπως προστασία από κλοπή ή ακόμα και μικτή ασφάλεια ιδίων ζημιών.

Βήμα βήμα η διαδικασία για ασφάλεια Online
Η διαδικασία για ασφάλεια αυτοκινήτου δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη! Επισκέπτεστε την ιστοσελίδα https://www.asfaleies24.gr/ και πατάτε το κουμπί για αναζήτηση ασφάλειας αυτοκινήτου.

Στη φόρμα που θα σας ανοίξει συμπληρώνετε τα απαραίτητα στοιχεία και άμεσα, σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, βλέπετε τις τελικές τιμές των ασφαλιστικών εταιρειών καθώς και τι καλύψεις περιλαμβάνει.

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα κατά τη διαδικασία ασφάλισης, μπορείτε να επικοινωνήσετε και τηλεφωνικά με το Asfaleies24.gr στο 210.3000.352

Τώρα η ασφάλεια αυτοκινήτου πιο προσιτή και οικονομική από ποτέ!