Η πισίνα στο Λιάπειο έκλεισε για δύο μέρες και οι δημοτικές παρατάξεις ανταλλάσσουν εχθρικές επιστολές. Αντί να ενημερωθεί επίσημα το κοινό από το δήμο για το όποιο πρόβλημα υπήρχε, το μάθαμε από την σελίδα της κολυμβητικής ένωσης. Φυσικά και οι αθλητές της ΚΟΕ και το εγγεγραμμένο κοινό είχε γνώση. Κατόπιν πήρε περισσότερη δημοσιότητα από το Λευτέρη Ιωαννίδη για να του απαντήσει ο Λάζαρος Μαλούτας.

Πράγματι η πισίνα είχε πάρει χρώμα ,υπήρχε πρασινίλα στο νερό, έπρεπε να αδειάσει για να ξαναγεμίσει με καθαρό νερό. Αυτό ήταν όλο και οι επιστολές περιττεύουν, μια κοκορομαχία αδιάφορη για τον πολίτη. Γιατί ακόμα πολλά ΑμΕΑ δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν αφού το Λιάπειο δεν διαθέτει προδιαγραφές και κατά δεύτερον γιατί το πρόγραμμα της Γ’ και Δ’ τάξης δημοτικού για διδασκαλία κολύμβησης δεν μπορεί να γίνει στα Κοίλα λόγω απόστασης και απουσίας μικρής πισίνας.

Είναι ευτύχημα φυσικά ότι το Λιάπειο άνοιξε για το κοινό με τον κόσμο να αγκαλιάζει το κολυμβητήριο και τις συμμετοχές να πληθαίνουν. Η θερμοκρασία του νερού είναι πολύ καλή πάνω από τους 26,5ο, φτάνει ακόμα και τους 28ο. Ήδη γίνονται προσπάθειες για να έχουν προσβασιμότητα και συνάνθρωποί μας με σκλήρυνση κατά πλάκας στην, τα παιδιά επέστρεψαν στο κολυμβητήριο με τις εγγραφές να μην σταματούν, θέλει όμως πολλά ακόμα να γίνουν.

Ιωάννα Παπαδημητρίου

Λευτέρης Ιωαννίδης :Το Λιάπειο κολυμβητήριο είναι κλειστό -Ποιος φταίει;

Λάζαρος Μαλούτας: «Είναι τουλάχιστον προκλητικό λοιπόν να μας «μαλώνει» ο κ.Ιωαννίδης»

Το Λιάπειο ανοίγει για το κοινό-Γιάννης Τσιομπάνος: «Το Λιάπειο ανήκει σε όλους τους δημότες» – «Σήμερα γίνεται πράξη η επιθυμία της Αρετής Λιάπη»