Μπορεί να άργησε, όμως μας ικανοποιεί που αναγκάζεται τελικά, ο κ. Ιωαννίδης να αποκαλύψει–παραδεχτεί τα προβλήματα στο Λιάπειο με τα οποία όσο ήταν δήμαρχος δεν ασχολήθηκε καν!
Προβλήματα που η μη λύση τους δημιουργούσε και δημιουργεί ακόμη σοβαρά ζητήματα στην σωστή λειτουργία του κολυμβητηρίου.

Μας ικανοποιεί που αναγκάζεται να συμπληρώσει με αλήθειες τις δημόσιες τοποθετήσεις του (30/9/18 & 04/10/19), όταν μιλούσε για το «κουφάρι» που μετέτρεψε σε κολυμβητήριο και που σήμερα ψελλίζει έστω «το τεχνικό πρόβλημα» των ημερών του, προσπερνώντας φυσικά τις επιπτώσεις όσων, λόγω αδιαφορίας, επέτρεψε.

Δυστυχώς για τον κ. Ιωαννίδη, το προχθεσινό κρούσμα, γνωστό όπως ενημερωθήκαμε και κυρίως επαναλαμβανόμενο στον ένα χρόνο λειτουργίας (αλήθεια γιατί κ. Ιωαννίδη;), ήρθε να αναδείξει τα σοβαρά προβλήματα με τα οποία για άλλη μια φορά ΔΕΝ ασχολήθηκε ο πρώην δήμαρχος.

Είναι τουλάχιστον προκλητικό λοιπόν να μας «μαλώνει», όταν όντας δήμαρχος αγνόησε τις προτεραιότητες και υποτίμησε τις συνέπειες!

Τέλος επειδή οι ίδιες υπηρεσίες, το έργο των οποίων εξυμνεί σήμερα, ήταν στο δήμο και επί των ημερών του, οφείλουμε σήμερα να τον ευχαριστήσουμε που μας αναγνωρίζει ότι εμείς τις χρησιμοποιούμε, τις αξιοποιούμε και 1,5 μήνα τώρα με την συνδρομή τους, το κολυμβητήριο άνοιξε και δημότες και ΑΜΕΑ έχουν τη δυνατότητα να κολυμπάνε.