Η Κοινότητα Κοζάνης έχει τη χαρά και την τιμή να συνεργαστεί με το τμήμα handball του Φίλαθλου Σωματείου Εθνικού Κοζάνης, στη διοργάνωση της τελικής φάσης του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Νεανίδων του 2021.

Οι έξι καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, μία από τις οποίες για άλλη μια χρονιά είναι και ο https://www.facebook.com/ethnikoskzn Εθνικός μας, θα συγκεντρωθούν στην πόλη της Κοζάνης και σήμερα Παρασκευή 16/7 ξεκινούν στο κλειστό γήπεδο Βασίλης Φλέγκας (Λευκόβρυσης) , ένα τριήμερο αγώνων που θα κρίνουν την τριάδα που θα κατακτήσει τις μοριοδοτούμενες θέσεις της Πανελλήνιας διοργάνωσης.

Είναι χαρά μας που ο Εθνικός Κοζάνης και η πόλη μας κατάφερε να αναλάβει τη διοργάνωση και να φιλοξενήσει περίπου 100 αθλήτριες και μέλη ομάδων για να αγωνιστούν σε ένα πλαίσιο με υγειονομικούς περιορισμούς και δυσκολίες λόγω του covid – 19.

Όλοι οι αγώνες του Εθνικού και συνολικά της τελικής φάσης, θα μεταδίδονται ζωντανά με live streaming, μετά από σύνδεση στο παρακάτω link και εγγραφή στο κανάλι της ομάδας στο you tube.
https://youtube.com/channel/UCUc91xt944k4JK_VmeITwew

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που σύλλογοι της πόλης όπως ο Εθνικός φέρνουν επιτυχίες, αναλαμβάνουν διοργανώσεις και αναδεικνύουν μέσω του αθλητισμού τον τόπο και την πόλη μας.

Καλή επιτυχία Εθνικέ!!! Καλή επιτυχία Κοζάνη!!!