Αγαπητέ Σ… χαίρε,

Ξέρω πως θα διαβάσεις μέσα από το νοσοκομείο τις λίγες γραμμές που γράφω, μια και δεν μπορείς να μιλήσεις με το οξυγόνο, η κατάσταση όμως εδώ που έφτασε δεν διορθώνεται πια. Γι’ αυτό και σου γράφω δημόσια, για να διαβάσουν τα παιδιά που μου εμπιστεύθηκε η Εκκλησία και οι διαδικτυακοί μου φίλοι τα γεγονότα των τελευταίων μηνών. Και να πράξουν ανάλογα με την Πίστη και τη συνείδησή τους!

Παραθέτω γεγονότα με ημερομηνίες:

6 Αυγούστου 2021, έρχεσαι από … μαζί με τους γονείς σου, ήρθες στον Ναό στις 8 Αυγούστου, είδες την ανακοίνωσή μου για υποχρεωτικότητα της μάσκας και αποχώρησες φωνάζοντας πως όποιος παπάς δέχεται τις μάσκες και το εμβόλιο είναι μασκαράς και καρναβάλι.

12 Αυγούστου 2021, οι καλοί γονείς σου έρχονται κρυφά (!) για εξομολόγηση, με ρωτούν αν το εμβόλιο περιέχει σφράγισμα, χάραγμα, αντίχριστο και τους ενημερώνω πως δεν ισχύει τέτοιο σενάριο και για την σύσταση της Εκκλησίας μας να εμβολιασθούν οι πιστοί. Εξάλλου, ο αντίχριστος θα μπει συνειδητά στη ζωή μας, όχι με κουτοπονηριές.

13 Αυγούστου 2021, μαθαίνεις πως ήρθαν οι γονείς σου, με παίρνεις τηλέφωνο και ουρλιάζοντας μου λες πως κάποιος Γέροντας Νεκτάριος από τον Άγιον Όρος σου είπε πως όσοι κάναμε το εμβόλιο θα ψοφήσουμε σαν τα σκυλιά και θα καούμε στην κόλαση. Θα σωθούν (θα σωθείτε δηλαδή, αυτό μου είπες μιλώντας σε πρώτο πληθυντικό) όσοι δεν βάλατε στον οργανισμό σας έμβρυα και κύτταρα, χάραγμα και αντίχριστο… Μου το έκλεισες στέλνοντάς με στον άλλονε, όπου και ανήκω κατά τη γνώμη σου…

9 Νοεμβρίου 2021, εκδηλώσατε όλοι συμπτώματα κορωνοϊού, με πήρε η μητέρα σου και μου το είπε κρυφά, φοβούμενη την ψύχραιμη και αγαπητική χριστιανική σου συμπεριφορά, λέγοντάς μου όσα ωραία της είπες πως είναι ιωσούλα και πως δεν υπάρχει covid. Πολύ απλά δολοφονούνται οι άνθρωποι στα νοσοκομεία για να βγαίνουν τα νούμερα.

18 Νοεμβρίου 2021, διασωληνώθηκαν οι γονείς σου, με πήρες τηλέφωνο και έκλαιγες και μου έλεγες να προσευχηθώ να γίνουν καλά. Εσύ -δόξα τω Θεώ- και η σύζυγός σου και ο πεθερός και ο αδερφός σου νοσηλεύεστε σε απλές κλίνες με παροχή οξυγόνου.

20 Νοεμβρίου 2021, κοιμήθηκε η μητέρα σου….. Και δεν πήρες να μου το πεις μάλλον, διότι δεν έγινε το Θαύμα που απαίτησες, ή καλλίτερα πρόσταξες τον Θεό. Δεν νομίζω να με ντρέπεσαι τώρα, εδώ που φτάσαμε… Ακόμα σε μνημονεύω στην Προσκομιδή μου και το κομποσχοίνι μου. Με πήρε ο αδερφός σου, ο οποίος δεν θέλει να σε ξαναδεί ποτέ, αλλά μη στεναχωριέσαι αυτό ως Πνευματικός του Πατέρας θα το διορθώσω.

Δεν αγίασα δυστυχώς, Σ. Ούτε πιστεύω πως θα σωθώ. Ελπίζω ο Κύριος να δει πως πρόσεξα τους ενορίτες που μου αναλογούν σαν να ήταν παιδιά μου, γονείς μου, αδέλφια μου και να καλύψει πλήθος αμαρτιών. Και πως η Εκκλησία μας είναι ΜΑΝΝΑ, που προσέχει τα παιδιά της.

Εκεί στο κρεββάτι του Νοσοκομείου πάρε τον Γέροντα Νεκτάριο, που είναι “διορατικός” αλλά δυστυχώς θαυματουργός δεν είναι ώστε να γιατρέψει τα θύματά του και πες του πως η ψυχή της μάνας σου είναι φορτωμένη στο σχήμα ή στο επιτραχήλιό του (δεν γνωρίζω καν ποιος είναι αυτός ο Γέρων Νεκτάριος).

Και εσύ παιδί μου… κλάψε. Κι εγώ σήμερα κλαίω. Κλαίω περίλυπος για την καλή σου μάνα. Κλάψε για το κακό που έκανες και χρεώθηκες φόνο, λέγοντας στην μάνα σου πως η Εκκλησία εκπορνεύτηκε και να μην την ακούει. Πως αν κάνει το σατανικό εμβόλιο θα την διώξεις από το σπίτι και πως ο Θεός θα την βάλει με τις πόρνες στην κόλαση (πολύ καλά θα μας είναι να μας βάλει ο Θεός με αυτές τις Ψυχούλες, χειρότερα μου πρέπουν εμένα). Ναι μου τα είπε όλα κλαίγοντας στις 9 Νοεμβρίου. Τότε μιλήσαμε τελευταία φορά ενόσω έβηχε και καιγόταν στον πυρετό!

Και εγώ θα κάνω προσευχή… Να μας συγχωρήσει όλους ο Θεός! Δεν αισθάνομαι επουδενί δικαιωμένος, η καρδιά μου θα εκραγεί από την πολλή μου θλίψη. Να συγχωρήσει ο Κύριος τους φόνους που διεπράχθησαν όλο αυτό το διάστημα από ανθρώπους που επικαλούνται τον αντίχριστο (με μικρό το α, δεν του πρέπει κεφαλαίο), περισσότερες φορές από ό,τι επικαλούνται τον Χριστό.

Θα πω και τα δικά μου τα χαζά, που τα κορόιδευες, πως αν δω έστω και έναν γνωστό μου στην κόλαση θα ζητήσω από τον Χριστό να πάω δίπλα του. Και ελπίζω να ανταμώσουμε όσοι ζούμε το ερχόμενο καλοκαίρι!

Παπά- Χρυσόστομος Τσίρης, εφημέριος του Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Πτολεμαΐδα

Πηγή: vimaorthodoxias.gr