Το Σάββατο 23 Οκτωβρίου, από 16:00 έως 18:00, στο πλαίσιο του Arts & Crafts Festival Vol1, που θα υλοποιηθεί στην αυλή του Σπιτιού της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης, το crochetaki_gr • Arts & entertainment, σας καλεί στο εργαστήριο «Φτιάξε το δικό σου πλεκτό σουβέρ».

Στους πιο πολλούς και στις πιο πολλές από εμάς, όταν ακούμε τη λέξη «πλέξιμο», μας έρχεται η εικόνα μιας γιαγιάς που κάθεται στη κουνιστή της πολυθρόνα με τα κουβάρια και τις βελόνες της πλέκοντας πουλόβερ για τα εγγόνια της. Αυτή η εικόνα, όμως, ξεθωριάζει καθώς το πλέξιμο έχει γίνει μόδα με νέες τεχνικές και μοντέρνα νήματα. Χρησιμοποιώντας νήματα από ανακυκλώσιμο βαμβάκι ή αλλιώς νήμα από t-shirt mako. Ένας νέος τρόπος έχει έρθει για φτιάξουμε όμορφα μικροαντικείμενα για να ομορφύνουμε το χώρο μας.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας μέχρι Παρασκευή 22 Οκτωβρίου, εδώ: https://docs.google.com/forms/d/1TjLBR0eJ-E_apvuaBebzT3ubZaESPIMuW2j-7P6XP6E/edit

Όλες οι δράσεις του Arts & Crafts Festival Vol1 θα γίνουν σε ανοιχτό χώρο και θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την αποφυγή συνωστισμού.