«Αισθανθήκαμε να ανταποδώσουμε στην τοπική κοινωνία σε μία ιδιαίτερα δύσκολη στιγμή για την περιοχή μας»

Η οικογένεια Ιωαννίδη δώρισε ένα ασθενοφόρο β κλάσης με αυτόματο απινιδωτή στο ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονία ς, ένα μεγάλο όπλο που βγαίνει αμέσως στην κυκλοφορία . Ο Φίλιππος Ιωαννίδης πέρα από την βοήθεια στο ιατρικό εργαστήρι έκανε δωρεά και άλλα οχήματα . Μάλιστα πήρε ο ίδιος τηλέφωνο και ρώτησε τι θέλετε να κάνω .Ξεπέρασε μόνος του τα γραφειοκρατικά , σημείωσε το μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Λευτέρης Τσαρίδης.

Ο Φίλιππας Ιωαννίδης σημείωσε ότι «Η εταιρίας μας Ιωαννίδης ΑΕ είναι μέρος της τοπικής κοινωνίας σε Κοζάνη-Πτολεμαΐδα εδώ και περίπου 50 χρόνια .Με τη δωρεά μας αυτή θέλουμε να συνεισφέρουμε στην στήριξη του εθνικού συστήματος υγείας .Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που μπορούμε και προσφέρουμε στον τόπο μας ένα σύγχρονο ασθενοφόρο πλήρως εξοπλισμένο για τις ανάγκες του ΕΚΑΒ μέσω της Περιφέρεια ς Δυτικής Μακεδονίας . Θέλω να ευχαριστήσω το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό»

«Σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση που θέτει σε κίνδυνο την υγείας μας, είναι επιτακτική ανάγκη η συνεργασία όχι μόνο του δημόσιου τομέα αλλά και των εταιρειών για αν αντιμετωπίσουμε την πανδημία και να περιορίσουμε τις πολλαπλές συνέπειες της. Η εταιρία Ιωαννίδης Α.Ε. στηρίχτηκε τόσα χρόνια από του πολίτες της Κοζάνης και της Πτολεμαΐδας. Αισθανθήκαμε να ανταποδώσουμε σε μία ιδιαίτερα δύσκολη στιγμή για την περιοχή μας .Έχουμε την χαρά και την τιμή να παραχωρούμε ένα σύγχρονο ασθενοφόρο για τις ανάγκες εξυπηρέτησης των ασθενών. Πρέπει να συγχαρούμε όλους τους γιατρούς. Αυτό είναι μια αξία ανεκτίμητη προς την πατρίδα και τον τόπο μας» πρόσθεσε ο Αδάμ Ιωαννίδης.

Για μια σημαντική στιγμή για τη Δυτική Μακεδονία και για τον υγειονομικό τομέα μίλησε ο περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης με τη δωρεά της οικογένειας Ιωαννίδης . «Ένα ακόμα σύγχρονο ασθενοφόρο θα μπορεί να εξυπηρετεί όσους το έχουν ανάγκη και θα ενισχύει το οπλοστάσιο των υγειονομικών μας .Μέσα στη βαρυχειμωνιά τέτοιες πράξεις λιώνουν τον πάγο , ζεσταίνουν τίς καρδιές των ανθρώπων κι δίνουν αισιοδοξία και ελπίδα . Και δείχνουν ότι όλοι ενωμένοι δημόσιος και ιδιωτικός τομέας μπορούν να φέρουν άριστα αποτελέσματα».

Ως εκπρόσωπος εργαζομένων ο Θωμάς Σαραφίδης ευχαρίστησε την Ιωαννίδης Α.Ε. για την προσφορά ενός ακόμη όπλου στην φαρέτρα του ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας. «Είναι πολύ σημαντικό όταν τα χιλιόμετρα τρέχουν και τα ασθενοφόρα φθείρονται ένας άνθρωπος της τοπικής κοινωνίας είχε την θέληση και την υπομονή να παραλάβουμε ένα ασθενοφόρο που θα μας λύσει τα χέρια , όταν ο στόλος πρέπει να ανανεώνεται ανά τετραετία – πενταετία και λόγω κορωνοϊού έχει φθαρεί».

Ιωάννα Παπαδημητρίου