Ενιαία πανελλαδική παρουσία της Κρητικός με την φροντίδα της Υπέρ Γρηγοριάδη

Αλλάζουν όψη τα μάρκετ Γρηγοριάδη της Κοζάνης, του μεγαλύτερου δικτύου καταστημάτων της Δυτικής Μακεδονίας φορώντας το εμπορικό σήμα της Κρητικός πάντα με την φροντίδα Υπέρ Γρηγοριάδη. «Η συμφωνία αυτή έγινε για να αγοράζουμε φτηνά και να πουλάμε ακόμα πιο φτηνά», δήλωσε ο ιδιοκτήτης των μάρκετ Σπύρος Γρηγοριάδης .

«Κανείς δεν θα πειραχτεί. Όλοι θα είναι χαρούμενοι και ευχαριστημένοι», ανέφερε στον «Πρωινό Λόγο» για τους 400 εργαζόμενους της αλυσίδας. «Η μετονομασία των καταστημάτων σε Κρητικός με την φροντίδα της Υπέρ Γρηγοριάδη έγινε για να υπάρχει ενιαία πανελλαδική παρουσία με ενιαίο κωδικολόγιο κι έμφαση στις τοπικές επιχειρήσεις του κλάδου». Με έναν κύκλο εργασιών που αγγίζει τα 300 εκ ευρώ περίπου οι δύο αλυσίδες λιανεμπορίου ατενίζουν το μέλλον ενωμένες με την Κρητικός να αναπτύσσεται και στο βορρά και την Γρηγοριάδης στο νότο.

Οι ελληνικές επιχειρήσεις οφείλουν να ενδυναμώσουν την θέση τους λόγω του ανταγωνισμού συνέχισε ο κ. Γρηγοριάδης τονίζοντας ότι «η ενδυνάμωση της θέσης μας στο λιανεμπόριο ωφελεί τον καταναλωτή. Στόχος μας είναι να είμαστε οι φθηνότεροι στην αγορά. Να είναι τόσο ικανοποιημένος ο πελάτης σε ποιότητα και εξυπηρέτηση ώστε να μην μπει σε άλλα καταστήματα. Οι προσφορές μας έχουν τετραπλασιαστεί, κάθε βδομάδα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις.»

Ενίσχυση των τοπικών επιχειρήσεων

Η οικογένεια Γρηγοριάδη εδώ και 30 χρόνια στέκεται δίπλα στις τοπικές επιχειρήσεις στηρίζοντας τα τοπικά προϊόντα και τους προμηθευτές. Η ενιαία πανελλαδική παρουσία στα 180 περίπου καταστήματα ανά την Ελλάδα μετά την επιχειρηματική συνεργασία με την Κρητικός έρχεται να συμβάλλει και στην προώθηση των τοπικών επιχειρήσεων. Με απλά λόγια ένα τοπικό προϊόν που πωλούνταν στα 40 καταστήματα του Γρηγοριάδη θα πωλείται πια σε 180 καταστήματα σε 12 νομούς της χώρας δίνοντας ώθηση στην τοπική επιχειρηματικότητα. Ένας ακόμα επιπρόσθετος λόγος για να ψωνίζεις στα καταστήματα Κρητικός με την φροντίδα της Υπέρ Γρηγοριάδη , η οποία επεκτείνει συνεχώς το δίκτυό της.

Ι.Π.