Τα Public Κοζάνης επισκέφτηκε το απόγευμα της Πέμπτης 21 Νοεμβρίου ο συγγραφέας Στέφανος Ξενάκης, γνωστός για το βιβλίο “Το Δώρο” το οποίο έγινε bestseller, παρουσιάζοντας και τη δεύτερη του δουλειά, το βιβλίο με τίτλο “Κάπταιν – Γράμματα στον μπαμπά μου”.

Αφορμώμενος από το πρώτο του βιβλίο “Το Δώρο”, το οποίο περιέχει μικρές καθημερινές ιστορίες, ανήγγειλε στο κοινό του, που παρευρέθηκε στην παρουσίαση, πως θα αναφερθεί σε 13 ιστορίες ζητώντας τους στο τέλος κάθε ιστορίας να γράψουν μία πρόταση. Επρόκειτο στην πραγματικότητα για 13 συνήθειες που θα βοηθήσουν καθένα από μας να αλλάξει τη ζωή του προς το καλύτερο έαν τις εντάξει στην καθημερινότητά του και τις κάνει τρόπο ζωής. Μεταξύ αυτών είναι να μάθουμε να κινούμαστε ή να συνειδητοποιήσουμε πως κάθε τι που κάνουμε είναι θέμα επιλογής μας.

Το νεό του βιβλίο, “Κάπταιν – Γράμματα στον μπαμπά μου”, είναι ένα βιβλίο “δύσκολο”, όπως ανέφερε, καθώς έχει να κάνει με το χαμό του πατέρα του και διαχειρίζεται τον πόνο και την απώλεια μέσα πάλι από ιστορίες. Υποστήριξε πως δύσκολες καταστάσεις, όπως αυτή του πένθους , πρέπει να τις περάσουμε για να καταφέρουμε να τις ξεπεράσουμε.

Φ.Μ.