Υλικά για 10 Μπρουσκετες
6 μανιτάρια λευκά ψιλοκομμένα
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1σκελιδα σκόρδο ψιλοκομμένη
1 καρότο τριμμένο
1 κουτάλια πελτε ντομάτας
100 γρ. Σπανάκι ψιλοκομμένο
10 φέτες ψωμί μικρές και λεπτές
Φέτα τριμμενη
Ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Σε ένα κατσαρολακι σωταρουμε σε ελαιόλαδο το κρεμμύδι να μαλακωσει
Προσθέτουμε το καρότο, τα μανιτάρια, το σκόρδο και μετά τον πελτε.
Αλατοπιπερωνουμε..
Βάζουμε και το σπανάκι και σβήνουμε με ζωμό κοτας ή λίγο νερό..
Μόλις τραβήξει τα υγρά και μείνει η παστα αφήνουμε στην άκρη…
Σε μια σχάρα ή σε σχάρα φούρνου ψήνουμε τις Μπρουσκετες να είναι τραγανες…
Τις αλοιφουμε με την παστα και προσθέτουμε τριμμενη φέτα…