Οι παρακάτω τιμές ισχύουν για την εβδομάδα 8/02/2021 -13/02/2021. Για να ενεργοποιήσετε την έκπτωση αναφέρετε στο κατάστημά μας ότι είδατε το άρθρο στο prlogos.gr.

B.Toys Αλεπουδίτσα που μιλάει

1. Γυρίστε τον διακόπτη στο ‘ON’. 2. Πιέστε την κοιλιά της αλεπούς και αρχίστε να µιλάτε. Θα ακούσετε την αλεπού να επαναλαμβάνει τα λόγια σας µε την ιδιαίτερη φωνή της. 3. Κουνήστε την πάνω-κάτω και θα συνεχίσει να επαναλαμβάνει τα λόγια σας. Ξανά και ξανά και ξανά… 4. Πιέστε ξανά την κοιλιά της αλεπούς, για να ξεκινήσετε µια καινούρια συζήτηση. Κατ’αλληλο για παιδιά ηλικίας 10 μηνών και άνω. Διαστάσεις προϊόντος: 15,3x19x12,6 εκ.

ΗΛΙΚΙΑ: Από 1 εώς 2 ετών.
ΤΙΜΗ: 26,91€

 

 

Smartgames επιτραπέζιο ‘Froggit’ 2-6 παίκτες

Οδηγήστε τους βατράχους σας σε όλη τη λίμνη και συγχρόνως, εμποδίστε άλλους παίκτες να κάνουν το ίδιο. Προσοχή όμως στα ψάρια. Ο πρώτος παίκτης που θα φέρει όλη την οικογένεια βατράχων στην άλλη πλευρά κερδίζει το παιχνίδι. Παίζεται σε 2 επίπεδα παιχνιδιού : Junior και Expert. Α. ΕΠΙΠΕΔΟ JUNIOR 6+ Τοποθετήστε τις οικογένειες βατράχων στο πλάι της λίμνης. Μετακινήστε τους βατράχους κατά μήκος της λίμνης, πηδώντας πάνω από ένα μονοπάτι κρίνων. Αλλά προσέξτε: τα ψάρια μπορούν να τρομάξουν τους βατράχους! Ο πρώτος παίκτης που κέρδισε ολόκληρη την οικογένεια βατράχων σε όλη τη λίμνη κερδίζει το παιχνίδι! Β. EXPERT LEVEL 8+ Εδώ συνδυάζουμε τους βατράχους μας: • Φτιάχνουμε ομάδες, ώστε κανείς να μην μπορεί να σας σταματήσει. • Με παγίδα μικρών βατράχων μπλοκάρεις τον αντίπαλό σου. Για 2-6 παίκτες . Διάρκεια παιχνιδιού + – 20 λεπτά. Εξασκεί Ικανότητες: Αίσθηση Χώρου: 5 Ευέλικτή Σκέψη: 5 Στρατηγική: 4 Συγκέντρωση: 4 Λύση Προβλημάτων: 2 Περιεχόμενα: επιτραπέζιο παιχνίδι, 1 ψάρι, 6 οικογένειες βατράχων σε διαφορετικά χρώματα, κανόνες παιχνιδιού.

ΗΛΙΚΙΑ: Από 6 εώς 99 ετών.
ΤΙΜΗ :29,61€

 

 

Cubika Κατασκευή με ξύλινα πιξελ κυβάκια ‘Διαμέρισμα Γατούλας’

Ξύλινα κυβάκια πίξελ από την Cubika, για ατελείωτες ώρες διασκέδασης και κατασκευής αντεικειμένων.

ΗΛΙΚΙΑ : Από 8 ετών.
ΤΙΜΗ: 13,50€