ΕΚΠΤΩΣΗ 50% ΣΕ ΕΚΘΕΣΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ 

Η Ιωαννίδης Α.Ε. κυριαρχεί στο Νομό Κοζάνης αλλά και στη Δυτική Μακεδονία γενικότερα, ήδη από το 1969, μεταξύ άλλων και στον χώρο του εμπορίου επίπλων κουζίνας. Η εταιρεία παίρνει τα μέτρα του χώρου σας, σας προτείνει λύσεις και τοποθετεί. Εσείς απλά επιλέγετε! Στα έπιπλα κουζίνας, η απευθείας αντιπροσώπευση, της γερμανικής Nobilia, της μεγαλύτερης εταιρείας παραγωγής κουζινών παγκοσμίως, αλλά και της ιταλικής Stosa, διασφαλίζει πέρα από την ευελιξία στην επιλογή των υλικών και ένα ιδιαίτερα συμφέρον κόστος αφού δεν παρεμβάλλονται άλλοι μεσάζοντες. Η τριαντάχρονη εμπειρία στα έπιπλα κουζίνας σε συνδυασμό με την αντιπροσώπευση επώνυμων οίκων του εξωτερικού εγγυάται ποιότητα, αισθητική, λειτουργικότητα και ευελιξία σε κάθε επιλογή.  Η Έπιπλα Ιωαννίδης αναλαμβάνει να πάρει τα μέτρα της δικής σας κουζίνας και με την εμπειρία και τη βοήθεια των καταρτισμένων διακοσμητών μας, να προτείνει τις πιο λειτουργικές και αισθητικά άρτιες λύσεις, σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και προτιμήσεις.

Μάλιστα, προσφέρονται υπηρεσίες διακόσμησης ώστε να αξιοποιήσετε κάθε στοιχείο του χώρου σας και να τον κάνετε λειτουργικά και αισθητικά άρτιοσύμφωνα με το γούστο σας και τις ανάγκες σας.  Η διακόσμηση προϋποθέτει καταρχήν λεπτομερή μελέτη του χώρου. Στην Ιωαννίδης Α.Ε. το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, αναλαμβάνει να σχεδιάσει το χώρο σας, να σας βοηθήσει να επιλέξετε τα σωστά αντικείμενα και στο σωστό για το χώρο μέγεθος, να σας συμβουλεύσει για την κατάλληλη διαρρύθμιση διασφαλίζοντας έτσι λειτουργικότητα αλλά και αισθητική.

Για το διάστημα των εκπτώσεων που διανύουμε, σας προσφέρονται εκθεσιακά κομμάτια σε έκπτωση 50%. Επιλέξτε μεταξύ μοντέρνων, κλασικών και σύγχρονων επίπλων κουζίνας, ώστε να ικανοποιείται κάθε γούστο και απαίτηση.

Κατάστημα Κοζάνης: Φιλίππου Β 26 τηλ: 24610 25048
Κατάστημα Πτολεμαΐδας: 1ο χλμ. ΠεριφερειακήςοδούΚοζάνης – Πτολεμαΐδας τηλ: 2463053790

Web. www.epiploioannidis.gr