Θριάμβευσε η εθνική μας ομάδα στους βαλκανικούς αγώνες κωπηλασίας της Κωνσταντινούπολης συγκεντρώνοντας 10 χρυσά , οχτώ  ασημένια και ένα χάλκινο μετάλλιο, αλλά και την καλύτερη βαθμολογία από τις συμμετέχουσες ομάδες. Εξαιρετική ήταν η παρουσία των κωπηλατών του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης, οι οποίοι και πήραν δύο  χρυσά μετάλλια!!!

Πραγματικά δυνατή η στιγμή που οι αθλητές τραγουδούν τον εθνικό ύμνο μετά τη νίκη στην οκτάκωπο.

Σάββατο 9-09-2017: Χρυσό στην οκτάκωπο παίδων:  Θοδωρής Λαπίκωφ, Γιάννης Πεκόπουλος , Κωνσταντίνος Μεχτερίδης και Γιώργος Μακρυγιάννης(αθλητές του ΝΟΚ) μαζί με τους Καραδεμήτρος Δ-Ζωγράφος Δ.-Καπουρτίδης Δ.-Μαραγκός Γ.-Λιούγκος Χ(φωτογραφία)

Κυριακή 10-09-2017:Χρυσό στην τετράκωπο παίδων : Θοδωρής Λαπίκωφ, Γιάννης Πεκόπουλος , Κωνσταντίνος Μεχτερίδης και Γιώργος Μακρυγιάννης

Μετά τα χρυσά κουπιά στο βαλκανικό  ως συνέχεια  των αδελφών Νίκου και Απόστολου Γκουντούλα  στην παράκτια κωπηλασία αποδεικνύεται ότι η περιοχή μπορεί να επενδύσει στον αθλητισμό και την κωπηλασία. Με τη λίμνη Πολυφύτου να περιμένει ακόμα την αξιοποίησή  της και παρά τις αντιξοότητες ο Ναυτικός Όμιλος Κοζάνης  καταφέρνει να μας κάνει γνωστούς με σημαντικές αθλητικός διακρίσεις.

Ι.Π.

 

.