Η Γιορτή της Μητέρας πλησιάζει. Τι καλύτερο δώρο από μία δροσερή τούρτα παγωτό για να της προσφέρουμε και να της δείξουμε την αγάπη μας.

Υλικά που θα χρειαστούμε
250 ml κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά
1 κουτί γάλα εβαπορέ
1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
10 μπισκότα βρώμης

Μέθοδος εκτέλεσης
Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε πρώτα την κρέμα γάλακτος μέχρι να αφρατέψει. Προσθέτουμε σιγά σιγά το ζαχαρούχο γάλα και συνεχίζουμε το χτύπημα. Ρίχνουμε τέλος και το γάλα εβαπορέ και χτυπάμε για άλλα 5 λεπτά. Στρώνουμε μία φόρμα με αποσπώμενη βάση με διάφανη μεμβράνη. Αδειάζουμε μία δόση από το μείγμα μας και σπάμε τα μισά μπισκότα βρώμης .Καλύπτουμε με άλλη μία δόση από το μείγμα και σπάμε και τα υπόλοιπα μπισκότα και τα σκεπάζουμε με το υπόλοιπο μείγμα . Καλύπτουμε τη φόρμα με διάφανη μεμβράνη.
Βάζουμε την τούρτα στην κατάψυξη για 6 τουλάχιστον ώρες για να παγώσει. Την αφήνουμε λίγο εκτός κατάψυξη πριν τη σερβίρουμε και αν θέλουμε προσθέτουμε από πάνω λιωμένη κουβερτούρα ή σιρόπι σοκολάτας.