Σήμερα οι σεφ, Στυλιανός Α. Πιτένης ( Διευθυντής Παραγωγής της Εταιρείας #PitenisSA ) και Γιάννης Γιαννίτσας, μας φτιάχνουν σε συνεργασία με τις επιχειρήσεις «Ζαχαροπλαστείο Μελίτροπον» και «Οικογένεια Κορέλα», Κοζανίτικα τοπικά εδέσματα, τα οποία προτιμούνται κυρίως, την περίοδο της Κοζανίτικης Αποκριάς! Τους ευχαριστούμε θερμά!

Πρώτη συνταγή: Σαραγλί, που αποτελεί το κατεξοχήν σιροπιαστό γλυκό της Αποκριάς στην Κοζάνη.

Δεύτερη συνταγή: Κοζανίτικο Kιχί, ή αλλιώς Κοζανίτικη παραδοσιακή πίτα, η οποία έγινε διάσημη από τα «ζυµώµατα» των παλιών νοικοκυρών της πόλης.

Τρίτη συνταγή: Παραδοσιακοί Κοζανίτικοι Κεφτέδες, φαγητό το οποίο δεν λείπει ποτέ, από τα νοικοκυριά και τραπεζώματα των Κοζανιτών.

Από τις συνταγές του #Pitenis δεν λείπει ποτέ το Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο ‘Ερωτόκριτος’ και φυσικά οι Σαλάτες Pitenis!

Facebook Εκπομπής: https://www.facebook.com/KitchenSecre…

Pitenis WebSite: http://pitenis.gr

Facebook: https://www.facebook.com/kozaniyouth/​​

Site-Blog: https://kozyouth2021.wixsite.com/apokria