Οι καλύτερες σκηνές του ελληνικού κινηματογράφου ζωντάνεψαν το απόγευμα της Τετάρτης στο θεατρικό σανίδι της αίθουσας της Στέγης Ποντιακού Ελληνισμού Κοζάνης.
H μουσική και θεατρική ομάδα των πολιτιστικών προγραμμάτων “Ελληνικός Κινηματογράφος: Μεγάλοι κωμικοί, αξέχαστες ατάκες” και “Όταν ο Κινηματογράφος χορεύει και τραγουδάει” του 3ου ΓΕΛ Κοζάνης διοργανώνουν την παράσταση “Σαν παλιό σινεμά” με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.
Μία μοναδική παράσταση με αποσπάσματα και τραγούδια από παλιές ελληνικές ταινίες διανθισμένα με πληροφορίες για την χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου.
Η αίθουσα της Στέγης Ποντιακού Ελληνισμού γέμισε ασφυκτικά και οι συντελεστές της παράστασης έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό καταφέρνοντας να εισπράξουν το θερμό χειροκρότημα των θεατών.
Όλα αυτά τα υπέροχα τραγούδια που ακούστηκαν στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο και οι ατάκες που χρησιμοποιούνται ακόμα και σήμερα, συνέθεσαν ένα σκηνικό ικανό να ταξιδέψει τους θεατές στην χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου.
Τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.


















