Το 2nd 3Χ3 AllStar Streetball Tournament, επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στην πόλη της Κοζάνης, ανανεωμένο και με πολλές εκπλήξεις!!

Το FM AllStar B.C. παρουσιάζει μία ξεχωριστή γιορτή-θεσμό της καλαθοσφαίρισης του Ολυμπιακού αθλήματος 3Χ3, στο ανοιχτό Streetball γήπεδο μπάσκετ AllStar Platform Dome του FIT ME – Exclusive Outdoor Club στην περιοχή του ΟΣΕ!!

3+1 φίλοι/ες θα είναι η ομάδα σου με ένα ξεχωριστό όνομα που θα ορίσεις εσύ, για να παίξεις με άλλες ομάδες της ίδιας ηλικίας με εσένα σε κατηγορίες από 4 – 15 ετών και 15+.
*Όσο πιο γρήγορα δηλώσεις την ομάδα σου, τόσο το καλύτερο, καθώς οι 12 ομάδες και απο τις δύο κατηγορίες που θα δηλώσουν συμμετοχή πρώτες, θα λάβουν δώρο τη συλλεκτική φανέλα/στολή του τουρνουά.

Οι συμμετοχές κάτω των 18 ετών είναι ΔΩΡΕΑΝ, ενώ τα έσοδα από τις συμμετοχές 18+ θα διατεθούν για την ενίσχυση της ειδικής δομής της Κιβωτού.

Ειδικά για φέτος και για όλους τους συμμετέχοντες του τουρνουά ανεξαρτήτως ηλικίας, προσφέρουμε έκπτωση γνωριμίας 15% στις μηνιαίες συνδρομές του καλοκαιριού (Ιούνιος-Ιούλιος-Αύγουστος) για μοναδικές προπονήσεις στο ατμοσφαιρικό και πλήρως οργανωμένο υπαίθριο γυμναστήριο μας, το FIT ME – Exclusive Outdoor Club, ένα πραγματικό στολίδι του fitness για την πόλη μας!!

Εάν θέλεις κι εσύ να ζήσεις δυνατές μπασκετικές συγκινήσεις, να συμβάλλεις στην ενίσχυση της Κιβωτού και να απολαύσεις μοναδικά δώρα από τους μεγάλους μας χορηγούς, δήλωσε συμμετοχή έως τις 15 Ιουνίου και έλα μαζί μας να βιώσουμε παρέα την μοναδική αυτή εμπειρία που μόνο ο αθλητισμός μπορεί απλόχερα να προσφέρει…⭐

Sponsored by:

Healthy Habits, Elite Pastry, TEO Stores Μιχαηλίδης, Electronet Νέστορας, Biopathology Labs

ΣΑΒΒΑΤΟ 17 & ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ

📞 6976224022, 2461401640

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ: Λιάκος Σάκης
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: FIT ME – Exclusive Outdoor Club, Περιοχή ΟΣΕ/Σταθμός τραίνων Κοζάνης