Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκλήρωσε το διήμερο κύκλο των απογευματινών του παραστάσεων – Σάββατο 15 και Κυριακή 16 Οκτωβρίου – η παιδική παράσταση του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης

«Το πιο γλυκό ψωμί», ενθουσίασε και συνεπήρε παιδιά και γονείς, μικρούς και μεγάλους, οι οποίοι κατέκλυσαν το μικρό θέατρο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.

Το «φούρνισμα και το ψήσιμο» συνεχίζονται. Από σήμερα «Το πιο γλυκό ψωμί» επέστρεψε και συνεχίζει τις πρωινές παραστάσεις στα σχολεία.
Επέστρεψε μάλιστα και συμμετείχε στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Erasmus plus στο Δημοτικό Σχολείο περιοχής Βαθυλάκκου του Δήμου Σερβίων.
Μαθητές, γονείς, εκπρόσωποι της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης, εκπρόσωποι του Δήμου Σερβίων αλλά και εκπαιδευτικοί, τόσο του σχολείου όσο και φιλοξενούμενοι, συμμετέχοντες στο πρόγραμμα Erasmus plus, από δημοτικό σχολείο του Burgas της Βουλγαρίας απόλαυσαν και «γεύτηκαν» «Το πιο γλυκό ψωμί».

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης συνεχίζει να πορεύεται στο δρόμο που χάραξε εδώ και 25 χρόνια χέρι – χέρι με την εκπαίδευση και την παιδεία για την πολιτιστική και δη θεατρική αγωγή των παιδιών, των ανθρώπων της νέας γενιάς.

Το «ψήσιμο» (παραστάσεις) συνεχίζεται…