Για την ιστορία, το υπέροχο μωβ λουλούδι του Κρόκου Κοζάνης, με τα εξεζητημένα και υπέροχα κόκκινα στίγματα που κρύβουν μοναδική δύναμη, ανθίζει μία φορά το χρόνο για 20 περίπου ημέρες τον Οκτώβριο.

Στην περιοχή της Κοζάνης, οι ατελείωτες μωβ εκτάσεις έχουν διάρκεια ζωής περίπου 20 ημερών. Κάθε Οκτώβριο τα ίδια ωραία κι αλλιώτικα. Οι ντόπιοι καλλιεργητές ξεκινούν με την ανατολή του ηλίου τη συλλογή των ανθέων οπότε και τα φυτικά έλαια του Κρόκου βρίσκονται στην υψηλότερη συγκέντρωσή τους – μία διαδικασία πολύωρη και χειρωνακτική. Στο τέλος της ημέρας τα κροκοχώραφα δείχνουν γυμνά, όμως το επόμενο πρωί έχουν πάλι τη μαγευτική όψη μιας μωβ θάλασσας. Μαγεία;

Φαντάσου τώρα αυτή τη μαγεία, αυτό το μωβ πέπλο – φόρος τιμής στο σπάνιο, πιο πολύτιμο και από χρυσό, λουλούδι που ανθίζει μόνο για είκοσι ημέρες κάθε χρόνο στα εδάφη της Κοζάνης -, «τυλίγει» το μπουκάλι του Ελιξηρίου Νεότητας Χρυσός Κρόκος της Korres με την πολυτελή, χρυσή σύνθεση στην Limited Edition εκδοχή. Kι έτσι γιορτάζεται το μεγαλείο της ελληνικής φύσης.

Με τη δύναμη του φρέσκου εκχυλίσματος από τα πολύτιμα στίγματα του Κρόκου που ενσωματώνεται στη φόρμουλα εντός 24 ωρών από τη στιγμή εκχύλισης, ώστε να διατηρεί το μέγιστο της αντιοξειδωτικής δράσης του, το Ελιξήριο Νεότητας Χρυσός Κρόκος αντιμετωπίζει κάθε σημάδι γήρανσης και είναι κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας και για κάθε ηλικία. Προσωπικά το αγαπώ!

Τάδε ‘Εφη…

Το μωβ Ελιξήριο Χρυσός Kρόκος έχει άμεση δράση booster, ενισχύει την άμυνα της επιδερμίδας ενάντια στους παράγοντες καθημερινής φθοράς, προσφέρει lifting και ενίσχυση όγκου, βελτιώνει τη σύσφιγξη και την ελαστικότητά της, μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων, χαρίζει λάμψη, ομοιόμορφο τόνο και μια υπέροχη λείανση.

Το νου σου όμορφε κόσμε σ’ αυτά τα αλλιώτικα προϊόντα περιποίησης που κάνουν τη διαφορά στην καθημερινότητα

beautydiaries.gr