Στις 23 Φεβρουαρίου 2022 το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης ενέκρινε ομόφωνα, την εισήγηση του προέδρου, για αγορά δυο παραστάσεων από τη θεατρική ομάδα «Ονειρόδραμα»: «Ο Otto Malakan γαμπρίζ΄ στη Σκρ΄κα» και «Όλα κρούσματα».

Ο κ. Πρόεδρος εισηγήθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο, την αγορά, από τη θεατρική ομάδα «Ονειρόδραμα», των δύο παραστάσεων «Ο Otto Malakan γαμπρίζ΄ στη Σκρ΄κα», με σκοπό να παρουσιαστεί την περίοδο της Αποκριάς (25, 26, 27, 28 Φεβρουαρίου 2022) στην αίθουσα «Φίλιππος» και της παράστασης «Όλα κρούσματα», με σκοπό να παρουσιαστεί επίσης την περίοδο της Αποκριάς (1, 2, 3, 4, 5 Μαρτίου 2022) επίσης στην ίδια αίθουσα.

Πρόκειται για stand up comedy παραστάσεις με τον Κώστα Καρανάτσιο η πρώτη και τους Τάκη Συνδουκά, Δώρα Σιαλβέρα, Νίκη Πλιάκη η δεύτερη . Η οικονομική επιβάρυνση για το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. θα είναι περίπου € 2.000 (δύο χιλιάδες ευρώ) για την πρώτη παράσταση και περίπου € 3.000 (τρεις χιλιάδες ευρώ) για τη δεύτερη. Θα περιλαμβάνει την αγορά της παράστασης, το ενοίκιο της αίθουσας, το κόστος προβολής και την εκτύπωση των διαφημιστικών bαnners. Και στις δύο παραστάσεις το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. θα εισπράξει το αντίτιμο των εισιτηρίων με γενική είσοδο 4 ευρώ.