Στο νομό Κοζάνης βρέθηκε την Κυριακή, 12 Μαΐου, η υποψήφια Ευρωβουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής Εύα Καϊλή. Μετά την επίσκεψή της στη Σιάτιστα και τη συνάντηση που είχε στο ξενοδοχείο “Αρχοντικό” με φορείς, η κα Καϊλή επισκέφτηκε την Κοζάνη, όπου συναντήθηκε με φορείς στο καφέ Le Roi στην πλατεία της πόλης.

Μιλώντας στα Μέσα για την επίσκεψή της στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, η υποψήφια Ευρωβουλευτής έκανε λόγο για ένα πολύ ζεστό κλίμα, ενώ τόνισε πως ο κόσμος χρειάζεται τις επερχόμενες εκλογές. “Ο κόσμος έχει ανάγκη μετά από πολλά χρόνια να ψηφίσει, να ακουστεί και να στείλει ένα μήνυμα θετικής αλλαγής για το μέλλον” ανέφερε η ίδια, θεωρώντας ότι η Συμφωνία των Πρεσπών έπαιξε μεγάλο ρόλο στη δημιουργία αυτής της ανάγκης.

Τέλος, δήλωσε πως παρατηρεί την επιστροφή του ηθικού κεφαλαίου στο Κίνημα Αλλαγής, καθώς, όπως εξήγησε, “ο κόσμος αντιλαμβάνεται ότι όσοι παρέμειναν έχουν ηθική”, και δήλωσε τη στήριξη της παράταξης στο πρόσωπο της υποψήφιας Περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας Γεωργία Ζεμπιλιάδου. “Στηρίζουμε πολύ την υποψήφια Περιφερειάρχη Γεωργία Ζεμπιλιάδου, η οποία, όταν ήταν στο ΕΣΠΑ, ήταν η πρώτη σε απορρόφηση κονδυλίων. Εύχομαι να τα καταφέρει και να φέρει ανάπτυξη και στον τόπο μας” δήλωσε χαρακτηριστικά ή κα Καϊλή.

Ε.Σ.