Το Διαγνωστικό Κέντρο Ιπποκράτης Κοζάνης, στα πλαίσια της διαρκούς προσπάθειας αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών του, διαθέτει πλέον τον τελευταίας γενιάς Ψηφιακό Αξονικό Τομογράφο SIEMENS SOMATOM go.Top 128 τομών dual energy παρέχοντας υψηλής διαγνωστικής ακρίβειας εξετάσεις σε όλες τις σύγχρονες εφαρμογές Αξονικής Τομογραφίας. Το κοινό θα είναι σε θέση να πραγματοποιεί κρίσιμες εξετάσεις για την υγεία του με εξοπλισμό εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης, διασφαλίζοντας αποτελέσματα απόλυτης αξιοπιστίας.

Διαθέτει εξειδικευμένο πρόγραμμα μείωσης δόσης το οποίο επιτρέπει να πραγματοποιηθούν όλες οι εξετάσεις με πολύ μικρή δόση ακτινοβολίας (μέχρι και 80% λιγότερο) έναντι παλαιότερης γενιάς τομογράφων. Σηματοδοτεί μία νέα εποχή στη διάγνωση παθήσεων της καρδιάς, των αγγείων, του εγκεφάλου, του ήπατος, του γαστρεντερικού συστήματος, του ουροποιητικού συστήματος και του μυοσκελετικού.

Κύρια ένδειξη αποτελεί η αναίμακτη διάγνωση της Στεφανιαίας Νόσου. Προστιθέμενη αξία στη διενέργεια αυτής της εξέτασης αποτελεί και η νέα συνεργασία του εργαστηρίου μας με τον πλέον εξειδικευμένο διαγνώστη ακτινολόγο κ. Κώστα Μιχαηλίδη.

Πάντα δίπλα σας με αξιοπιστία και σεβασμό.