Μετά την ψηφοφορία της Πέμπτης για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Νομού Κοζάνης, τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

1.«Όλοι Μαζί Μπορούμε» με επικεφαλής τον Γιώργο Χριστοφορίδη:185 ψήφοι-4 έδρες

2.«Ενότητα Εργαζομένων Δήμου Κοζάνης» με επικεφαλής τον Αναστάσιο Ματσαρίδη:105 ψήφοι-2 έδρες

3.Δημοτική Αγωνιστική Συνεργασία με επικεφαλής την Ματίνα Κιλτιρμιτζή:61 ψήφοι- 1 έδρα.

(Ο τρίτος συνδυασμός υποστηρίζεται από το ΚΚΕ).

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Χριστοφορίδης πήρε 157 ψήφους από τους 185 του «Όλοι Μαζί Μπορούμε», ο Αναστάσιος Ματσαρίδης 66 από τους 105 της «Ενότητας Εργαζομένων Δήμου Κοζάνης» και η Μαλαματή Κιλτιρμιτζή 47 από τους 61 της «Δημοτικής Αγωνιστικής Συνεργασίας».

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Οι επτά υπάλληλοι που θα συγκροτήσουν το νέο διοικητικό συμβούλιο και θα αναδείξουν το νέο προεδρείο είναι οι κάτωθι:

Γιώργος Χριστοφορίδης

Γιάννης Γρηγοριάδης

Ζήσης Τριανταφύλλου

Ελένη Γκατζογιάννη

Αναστάσιος Ματσαρίδης

Γιώργος Τριανταφύλλου

Ματίνα Κιλτιρμιτζή

Ο Γιώργος Χριστοφορίδης κατά πάσα πιθανότητα θα είναι εκ νέου πρόεδρος. Ευχαρίστησε όσους τον στήριξαν: “Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συναδέλφους προσήλθαν να ψηφίσουν σήμερα στις εκλογές του συλλόγου μας. Ευχαριστώ επίσης όλους του συναδέλφους που έθεσαν υποψηφιότητα ανεξάρτητα σε ποιο ψηφοδέλτιο συμμετείχαν καθώς και με την υποψηφιότητά τους αποδεικνύουν το ενδιαφέρον τους για το κοινό μας καλό.

Μας τιμά ότι μας επέλεξαν και μας έβγαλαν πρώτη δύναμη οι συνάδελφοι για να τους εκπροσωπήσουμε και μας έδωσαν τις τέσσερις από τις επτά έδρες του διοικητικού συμβουλίου.

Είναι μεγάλη ευθύνη να ηγηθούμε του σωματείου και θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε σε αυτήν. Ειδικά τώρα που η προτίμηση των συναδέλφων μας ανανέωσε την θητεία μας και επιβράβευσε την προσπάθειά μας των τελευταίων ετών.

Μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. θα προσπαθήσουμε, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, να εκπροσωπήσουμε, να μοχθήσουμε να διεκδικήσουμε τα δίκαιά μας αιτήματα. Να δυναμώσουμε την θέση μας σαν εργαζόμενοι αλλά και σαν πολίτες προσφέροντας ταυτόχρονα καλύτερες υπηρεσίες στους δημότες της πόλης μας.

Ευχαριστώ και πάλι έχοντας πλήρη συναίσθηση της ευθύνης μας!!!”

Ι.Π.