Faethon Skyrace 25Κm (1800 + υψομετρικά μεγαλύτερο υψόμετρο Κορυφή Χότζα υψ.2586μ ) και Faethon Trail 14Km (400+ υψομετρικά) σήμερα στον γειτονικό μας Κοκκινοπηλό του Δήμου Ελασσόνας .

Τα Σέρβια με αποστολή 14 ατόμων (ΤΡΕΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΣΕΡΒΙΩΝ) εκπροσωπήθηκαν αγωνιστικά με 11 συμμετοχές (τερμάτισαν όλες στους αγώνες που συμμετείχαν) στους δύο αυτούς υπέροχης ομορφιάς αλλά και ιδιαίτερα υψηλής δυσκολίας αγώνες Ορεινού Δρόμου. Οι καιρικές συνθήκες εξαιρετικές και η διοργάνωση άψογη.

Παράλληλα ένας αγώνας συγκίνησης , τιμής και μνήμης για τον φίλο μας ΘΟΔΩΡΗ ΧΑΤΖΗ (ΤΕΟ ΧΑΤΖΗ) που σίγουρα από ψηλά θα έβλεπε και θα χαιρόταν και σίγουρα βρισκόταν δίπλα μας κατά την διάρκεια του αγώνα.

Ευχή όλων μας η διεξαγωγή και καθιέρωση ενός Ορεινού Αγώνα (ΟΡΕΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΧΑΤΖΗ) στην μνήμη του πέριξ της Καστροπολιτείας των Σερβίων. Τα μονοπάτια υπάρχουν και μάλιστα προσφέρουν εξαιρετική ομορφιά. Ελπίζουμε στην συμμετοχή αθλητικών συλλόγων και όχι μόνο , εθελοντών , την βοήθεια της τοπικής αλλά και περιφερειακής αυτοδιοίκησης.

Ένας αγώνας που θα διαφημίσει και θα αναδείξει την φυσική ομορφιά του τόπου μας αλλά κυρίως για εμάς που τρέχουμε θα τιμήσει τον φίλος μας ΤΕΟ.

Φωτο : Γιάννης Δελικωστίδης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Μιχάλη Γερονάτσιο για την δωρεά του Μπάνερ.

Από fb: Σερβιων Φρουρος