Εξαιρετικές επιδόσεις σημείωσαν οι δρομείς μας που έτρεξαν σήμερα στα 11χιλ και 21 χιλ στο Μέτσοβο. Ειδική αναφορά θα κάνω στις γυναικες του Συλλόγου μας, Στέλλα Λεωνιδακη που κατελαβε την 2η θέση στα 11χιλ, Κατερίνα Μπιντση που κατελαβε την 5η θέση γενικής καταταξης στα 11 χιλ και Ευαγγελία Ταναγια που κατελαβε την 12 θεση γενικής κατάταξης στα 21 χιλ. Σας παραθέτουμε αναλυτικά τ αποτελέσματα. Σε περίπτωση που ξεχάσαμε κάποιον από παραδρομή παρακαλώ να μας ενημερώσετε. Συγχαρητήρια σε ολους και καλή αποκατάστασση

Συγχαρητήρια στους δρομείς μας Athanasios Skordas και Georgios Seristatidis που έτρεξαν στον 3ο αγώνα Φαλανναιων και κατέλαβαν ο Θανάσης την 3η θέση στη γενικη κατάταξη των 5χιλ και ο Γιωργος την 1η θέση ηλικιακης κατηγορίας στα 21 χιλ. Τους ευχόμαστε καλή ξεκούραση!!!

Στο δρόμο προς τον Olympus Marathon η δρομέας μας Μαρία Μπρετσα συμμετείχε στο North Olympus trail Vrontou 20 χιλ και έλαβε την 5η θέση στη γενικη κατάταξη και την 2η στην ηλικιακη της κατηγορία. Συγχαρητήρια Μαρια και καλή συνεχεια στις προπονήσεις σου.

 

Από fb: Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κοζάνης