Η σύζυγος του ιδιοκτήτη των Ροτβάιλερ κατέθεσε στο δικαστήριο στην πολύκροτη υπόθεση για το χαμό του άτυχου Στάθη. Ήταν εκείνη που το ακούμπησε το παιδί σε σκαλοπάτι της εισόδου.” Το πρόσωπο του ήταν καθαρό, είχε δάγκωμα στο κεφάλι και στο λαιμό, η κάτω γνάθος του ήταν ακέραια και είχε μικρό τραύμα στο μάτι”.

Δέχτηκε ότι έδωσε σε μια φίλη της ένα από τα ροτβάιλερ πριν κατασχεθούν και κατόπιν το πήρε στο δικό της όνομα. Τα υπόλοιπα σκυλιά υπακούν μόνο στο σύζυγο της, εξήγησε.

“Νιώθω τεράστια λύπη για το παιδί ,δεν είχε την κατάλληλη αγωγή και ήταν παραμελημένο” κατέθεσε η ίδια λέγοντας ότι διασκέδαζε η μάνα και κλείδωνε το παιδί στο σπίτι.

“Αρνούμαι κάθε κατηγορία. Για το παιδί ένιωθα μεγάλη τρυφερότητα ,το είχα πάρει στην αγκαλιά μου από ανάρμοστη συμπεριφορά άλλων. Στο σπίτι αυτό κάναμε ένα μικρό παράδεισο για μας και τους άλλους” πρόσθεσε αναφέροντας ότι είχαν πολλούς καλούς φίλους. Αναφέρθηκε στα σκυλιά που θανατώθηκαν με ευθύνη του Δήμου Κοζάνης, αλλά και στην υιοθεσία των άλλων δυο που ζουν στην Καλαμπάκα. “Από το 1999 αυτήν την φύλαξη είχαμε. Ποτέ δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό πρόβλημα”.

Επίσης τόνισε ότι τη μητέρα του παιδιού δεν την δάγκωσε κάποιο σκυλί, ενώ ο αστυνομικός που επιλήφθηκε του περιστατικού είχε προηγούμενα μαζί τους. Όσο για την έκθεση αυτοψίας μάλλον έγινε κάποιο λάθος κατά τη γνώμη της που τα μέτρα ασφαλείας υποδείχθηκαν από άλλο άτομο και όχι από το σύζυγο της. “Καλέσαμε φίλους να περάσουμε καλά, όχι για να σκοτώσουμε” συμπλήρωσε τονίζοντας εκ νέου ότι το παιδί δεν είχε την κατάλληλη μεταχείριση. “Δεν είχαμε πρόθεση να καταστρέψουμε το παιδί”.

Ι.Π

Ιδιοκτήτης ροτβάιλερ: Δεν πρόβλεψα το απρόβλεπτο-Το παιδί έφυγε ζωντανό από το σπίτι μου