Συνελήφθη χθες (18-05-2023) το μεσημέρι σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, 48χρονη αλλοδαπή, για κλοπή από κατάστημα στην πόλη της Φλώρινας και για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, ύστερα από αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι η 48χρονη, πρωινές ώρες της 17-05-2023, αφού εισήλθε σε κατάστημα, αφαίρεσε χωρίς να γίνει αντιληπτή, την τσάντα 72χρονης ημεδαπής, η οποία περιείχε διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα καθώς και το χρηματικό ποσό των -50- ευρώ. Από αναζητήσεις των αστυνομικών εντοπίστηκε η 48χρονη χθες (18-05-2023) το μεσημέρι σε περιοχή της Φλώρινας και συνελήφθη.

Ακολούθως πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία της 48χρονης, σε περιοχή της Φλώρινας, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -45- δισκία χαπιού, που εμπίπτει στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών, την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει και το χρηματικό ποσό των -40- ευρώ, το οποίο αποδόθηκε στην ως άνω παθούσα.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας, ενώ η συλληφθείσα με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της, θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.