Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Σερβίων Βελβεντού, η συνάντηση των χορωδιών που διοργάνωσε η χορωδία Λιβαδερού, με την Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Σερβίων Βελβεντού.

Στη συνάντηση πήραν μέρος οι χορωδίες Λιβαδερού, Λιβαδεριωτών Κοζάνης, Δρεπάνου και Καρυδίτσας. Χοράρχης όλων των χορωδιών ο λιβαδεριώτης Βαγγέλης Βέττας. Στην εκδήλωση συμμετείχε και η Καλλιόπη Βέττα.

Η κατάμεστη από πλήθος κόσμου αίθουσα, πλημμύρισε από τη μελοποιημένη ποίηση του Καβάφη, του Ελύτη, του Ρίτσου και του Γάτσου. Οι χορωδίες καλά προετοιμασμένες δημιούργησαν μια πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα. Η Καλλιόπη Βέττα για άλλη μια φορά μάγεψε το κοινό με τη θαυμάσια φωνή της.

Τη συνάντηση τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Καρυπίδης, ο Δήμαρχος Σερβίων Βελεβεντού κ. Κοσματόπουλος, ο ιερέας του Λιβαδερού πατήρ Νικάνορας, πολλοί Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Είμαι ιδιαίτερα περήφανος που οι περισσότεροι συντελεστές της πολύ όμορφης αυτής παράστασης ήταν από το Λιβαδερό. Οι Χορωδίες Λιβαδερού και Λιβαδεριωτών Κοζάνης. Ο χοράρχης Βαγγέλης Βέττας. Η τραγουδίστρια Καλλιόπη Βέττα. Ακόμη και ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού Αθλητισμού του Δήμου Σερβίων Βελβεντού, Φώτης Ζυγούρης γαμπρός λιβαδεριώτης και αυτός.

Δημήτρης Γκουτζιομήτρος

 

Πηγή:https://livaderioteskozanis.wordpress.com/2018/03/31/%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%87%CE%BF%CF%81%CF%89%CE%B4%CE%B9%CF%8E%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CF%83%CE%AD%CF%81%CE%B2%CE%B9%CE%B1-2/