– Τη δέσμευση του κ. Νικολακόπουλου για τη διατήρηση και ενίσχυση της Σχολής Δοκίμων Αστυφυλάκων, ζήτησε και “απέσπασε” ο κ. Ταταρίδης.

– Ο Δήμαρχος Γρεβενών έθεσε και το θέμα της μη στήριξης της τοπικής οικονομίας από το Σωφρονιστικό Κατάστημα Φελλίου.

Επίσκεψη από κλιμάκιο κυβερνητικών στελεχών, με επικεφαλής τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Ανδρέα Νικολακόπουλο, δέχθηκε στο γραφείο του στο Δημαρχείο το μεσημέρι της Τρίτης 21/5, ο Δήμαρχος Γρεβενών, Κυριάκος Ταταρίδης.

Η συζήτηση που ακολούθησε, διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, κ. Γ. Βούτσινο, των Βουλευτών Γρεβενών και Πιερίας κ.κ. Γιάτσιου και Κουλκουδίνα αντίστοιχα, αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων και στελεχών –τοπικών και περιφερειακών- της ΝΔ. Ο κ. Δήμαρχος έθεσε, μεταξύ άλλων, στον κ. υφυπουργό δύο βασικά αιτήματα: Τη διατήρηση και ενίσχυση της Σχολής Δοκίμων Αστυφυλάκων Γρεβενών και το θέμα της μη στήριξης της τοπικής οικονομίας από το Σωφρονιστικό Κατάστημα Φελλίου.

Από τη πλευρά του ο κ. Νικολακόπουλος, άκουσε με προσοχή τα αιτήματα του Δημάρχου, ξεκαθαρίζοντας ότι πρόθεση του υπουργείου και της κυβέρνησης είναι η Σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων να συνεχίσει να λειτουργεί στα Γρεβενά, ενώ δεσμεύθηκε να δει και το ζήτημα με τις Φυλακές.

Πηγή: grevenamedia.gr