Σε προκαθορισμένο ραντεβού συναντήθηκα το Σάββατο 29/7/21 στο γραφείο του στα Τρίκαλα, με τον υπουργό ενέργειας και περιβάλλοντος και βουλευτή του νομού Τρικάλων κ. Σκρέκα Κων/νο.

Κύριο θέμα της συνάντησης ήταν η αναγκαιότητα της δημιουργίας δύο υποσταθμών ηλεκτρικού ρεύματος στο νομό Γρεβενών, έναν στο Δήμο Γρεβενών και έναν στο Δήμο Δεσκάτης, και η ταυτόχρονη αναβάθμιση του δικτύου μεταφοράς ηλεκτρικού ρεύματος.

Ο κ. Υπουργός αφού διάβασε το σχετικό υπόμνημα που του παρέδωσα είπε ότι ήδη άρχισε η διαδικασία αναβάθμισης του δικτύου στο Δήμο Γρεβενών και πολύ σύντομα θα ξεκινήσει παρόμοια διαδικασία και για το Δήμο Δεσκάτης. Είπε μάλιστα πως αν ο χρόνος και οι υποχρεώσεις του το επιτρέψουν θα έρθει ο ίδιος στο νομό Γρεβενών για την επίβλεψη των παραπάνω.

Αναφορά έγινε ακόμα στο θέμα του ζητήματος του ΤΟΕΒ Καρπερού , στο θέμα των άλλων ΤΟΕΒ του νομού και στην καλή οργάνωση των ενεργειακών κοινοτήτων.

Ο Υπουργός ενημερώθηκε επίσης ως βουλευτής γειτονικού νομού άμεσα εμπλεκόμενου και ενδιαφερόμενου και για την αναγκαιότητα της σύνδεσης της Δεσκάτης με την Ε65.