Την Παρασκευή (06/08/2021) αισθάνθηκα για πρώτη φορά ως Έλληνας πολίτης τόσο υπερήφανος, που θέλω με την αναφορά μου αυτή να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε Δημόσια Υπηρεσία και συγκεκριμένα στην Ελληνική Αστυνομία.

Θέλοντας να προβώ στην ανανέωση της Αστυνομικής μου Ταυτότητας, αρκούσε ένα τηλεφώνημα για να κλείσω το ραντεβού μου. Αφού πήρα μαζί μου την παλαιά μου ταυτότητα, και δύο φωτογραφίες που ήταν και τα μοναδικά απαιτούμενα δικαιολογητικά, παρουσιάστηκα στο τμήμα που διεκπεραιώνει αυτή την εργασία.

Η εξυπηρέτηση άμεση, με αποτέλεσμα μέσα σε ένα τέταρτο της ώρας να έχω στα χέρια μου τη νέα μου ταυτότητα. Η δεύτερη έκπληξή μου ήταν ότι όλη η υπόθεση από οικονομικής άποψης στοίχισε μόλις 0,20 €.

Συγχαρητήρια λοιπόν αξίζουν σε όποιον πήρε την απόφαση να απλοποιήσει τη διαδικασία αυτή! Είτε λέγεται Ε.Ε., είτε Κυβέρνηση, είτε Υπουργείο Εσωτερικών, είτε Υπουργείο Δημοσίας Τάξης (σημερινό Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη),είτε τέλος οι υπάλληλοι που κλήθηκαν να υλοποιήσουν της αποφάσεις των μεγάλων.

ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΚΟΝΤΟΣ
06/08/2021