Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Αγροτικού Συνεταιρισμού «Δήμητρα» βρέθηκε η υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Ν.Κοζάνης, Ευλαμπία Πρώϊου την Δευτέρα 1/07.

Συνομίλησε με τον πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού κ. Δημήτρη Κοσμά και τον διευθυντή του Α.Σ. Βελβεντού «ΔΗΜΗΤΡΑ», κ. Νικόλαο Σάκκουλα. Οι εκπρόσωποι των συνεταιρισμών έκαναν αρχικά μία σύντομη αναδρομή στην ιστορία του συνεταιρισμού και ενημέρωσαν για τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν αλλά και για τις μεγάλες προκλήσεις στην εσωτερική και διεθνή αγορά.

Η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ εξέφρασε την πλήρη στήριξη στον πρωτογενή τομέα και στους υγιείς συνεταιρισμούς που συμβάλλουν ουσιαστικά τόσο στην τοπική κοινωνία όσο και στην εθνική οικονομία.Στη συνέχεια επισκέφτηκε το Γραφείο Κτηματογράφησης Σερβίων ώστε να ενημερωθεί για τις διαδικασίες κτηματογράφησης των περιοχών μελέτης που εκπονούνται.Αργότερα βρέθηκε στο πολιτικό γραφείο του κ. Φώτη Ζυγούρη και συζήτησαν για νέα μοντέλα διαπραγμάτευσης με νέους και συμφέροντες όρους για την πρόοδο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης.

Tέλος, στη διάρκεια της ημέρας συνεχίστηκαν οι επισκέψεις στο κέντρο της πόλης των Σερβίων και άκουσε τους προβληματισμούς των πολιτών για τα μέτρα που πρέπει να λάβει η νέα κυβέρνηση υπέρ των επιχειρήσεων.