ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΓΓΕΛΙΩΝ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (8ΜΗΝΑ) ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΑΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ V ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΛΙΓΝΙΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Η ΔΕΗ αναζητά εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό για την κάλυψη αυξημένων αναγκών της για τον ΑΗΣ Πτολεμαΐδας V της Διεύθυνσης Εκμετάλλευσης Λιγνιτικών Μονάδων, που εδρεύει στο Δήμο Εορδαίας του Νομού Κοζάνης, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου οκτάμηνης διάρκειας, για τις παρακάτω ειδικότητες:.

1. ΔΕ Οδηγοί (βάρδια)
2. ΔΕ Τεχνίτες Ηλεκτροσυγκολλητές (ημερήσιοι)
3. ΥΕ Εργάτες (ημερήσιοι)
4. ΔΕ Τεχνίτες Ηλεκτρονικοί (ημερήσιοι)
5. ΔΕ Τεχνίτες Μετακινητές Βαρών (ημερήσιοι)

Οι αρμοδιότητες και τα απαιτούμενα προσόντα αναφέρονται λεπτομερώς στις σχετικές αγγελίες.

• Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση συμμετοχής, το βιογραφικό τους καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τόπου της ΔΕΗ Α.Ε. (www.dei.gr/el/dei-omilos/anthropino-dynamiko/efkairies-karieras/aggelies-ektaktou-prosopikou-8mina/Ατμοηλεκτρικοί Σταθμοί Παραγωγής (ΑΗΣ) & Υδροηλεκτρικοί Σταθμοί Παραγωγής (ΥΗΣ) έως 19 / 04 / 2024, σύμφωνα με τον Οδηγό Συμπλήρωσης Αίτησης και το Υπόδειγμα Βιογραφικού (Χρήσιμα αρχεία).

Θα ακολουθήσει αξιολόγηση των βιογραφικών βάσει τυπικών προσόντων και συνέντευξη, βάσει της διαδικασίας προσλήψεων της ΔΕΗ Α.Ε.

Σημειώνεται ότι για την κάλυψη θέσεων σε Υπηρεσιακές Μονάδες της ΔΕΗ που εδρεύουν Σταθμοί Παραγωγής και Ορυχεία παραμένει σε ισχύ το κριτήριο της ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑΣ, με σημαντική βαρύτητα.

Σημαντική Σημείωση: Για πληροφορίες σχετικά με τις αγγελίες ή και υποστήριξη για την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα 210 5109488, 210 5109535, 24631 15851 και σε ώρες γραφείου 08:00-16:00.»

Υπόδειγμα Υπεύθυνης Δήλωσης

ΔΕΗ Α.Ε. / ΔΕΛΜ / ΚΛΑΔΟΣ ΑΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ V