Τελευταία μέρα λειτουργίας των λυκείων στην Π.Ε. Κοζάνης και δυο ακόμα σχολικές δομές προστίθενται στη μακρά πλέον λίστα των σχολείων που αναστέλλουν τη λειτουργία τους εξ αιτίας της πανδημίας .Συγκεκριμένα αναστέλλουν τη λειτουργία τους τρία τμήματα στο 4ο ΓΕΛ Κοζάνης και ένα τμήμα στο Μουσικό Πτολεμαΐδας.

Στη δεύτερη καταμέτρηση των ατομικών τεστ της βδομάδας βρέθηκαν 13 θετικοί μαθητές μετά και από μοριακό τεστ και δυο εκπαιδευτικοί. Συνολικά στους μαθητές τα θετικά self test ήταν 16.

Το 3ο ΓΕΛ Κοζάνης, το 1ο και 3ο ΓΕΛ Πτολεμαΐδας και το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο και Λύκειο έχουν βάλει λουκέτο. Πολλά ακόμα λύκεια έχουν επίσης αναστείλει τη λειτουργία των τμημάτων τους : τρία τμήματα στο 2ο ΓΕΛ Πτολεμαΐδας, ένα τμήμα στο 2ο ΕΠΑΛ Πτολεμαΐδας, δυο τμήματα του 1ου ΕΠΑΛ Κοζάνης, τρία τμήματα του ΓΕΛ Νεάπολης, ένα τμήμα του 1ου ΕΠΑΛ Πτολεμαΐδας ,ένα τμήμα του ΕΠΑΛ Σιάτιστας, δυο τμήματα στο 1ο ΓΕΛ Κοζάνης και δυο στο 2ο ΕΠΑΛ Κοζάνης. Πάνω από 1.350μαθητές και 200 καθηγητές τίθενται σε καραντίνα εν όψει του Πάσχα.

Ιωάννα Παπαδημητρίου

1.500 μαθητές και καθηγητές της Π.Ε. Κοζάνης σε καραντίνα λόγω κρουσμάτων – Αυτό είναι το αποτέλεσμα του ανοίγματος των λυκείων