ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΕ ΙΣΧΥ ΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ

Σε εορταστικούς ρυθμούς κινείται πλέον η τοπική αγορά της Κοζάνης, ενώ από την προσεχή Μεγάλη Δευτέρα, θα ισχύει στα καταστήματα το εορταστικό, διευρυμένο ωράριο . Ο εμπορικός σύλλογος της Κοζάνης, μέσω του προέδρου του, καλεί τον κόσμο να εμπιστευτεί για μια ακόμη φορά τα τοπικά καταστήματα, για να κάνει τις απαραίτητες αγορές του.

Ειδικότερα, όπως τόνισε μιλώντας στον “Π.Λ.” ο Δημήτρης Αθανασιάδης, σημείωσε πως το εορταστικό πρόγραμμα θα ξεκινήσει τη Μεγάλη Δευτέρα , οπότε και μέχρι τη Μεγάλη Πέμπτη τα εμπορικά καταστήματα θα λειτουργήσουν από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι και τα απογεύματα από τις 5 μέχρι τις 9 το βράδυ. Την Μεγάλη Παρασκευή από τις 12 μ. μέχρι τις 7μ.μ. και το Μεγάλο Σάββατο από τις 9 μέχρι τις 4 μ.μ.
Επίσης, την Κυριακή των Βαΐων τα καταστήματα θα είναι προαιρετικά  ανοιχτά, ενώ την Κυριακή αλλά και τη Δευτέρα του Πάσχα τα μαγαζιά θα παραμείνουν κλειστά.

“Δίνεται η ευκαιρία στους καταναλωτές, βάση την οικονομική τους δυνατότητα πάντα, μιας και όπως πολύ καλά γνωρίζουμε και το βιώνουμε σε καθημερινή βάση αυτή είναι περιορισμένη, να μπορέσουν να στηρίξουν τα εμπορικά καταστήματα της πόλης μας. πραγματικά, υπάρχουν συμφέρουσες προσφορές και πληθώρα εμπορευμάτων”, τόνισε ο κ. Αθανασιάδης.

Η τοπική αγορά περιμένει πως και πως να δουλέψει, κάπως, την περίοδο του Πάσχα, όπως αντίστοιχα και τα Χριστούγεννα, ωστόσο, τα τελευταία χρόνια έχει αποδειχθεί πως αν και ο καταναλωτής θέλει, δεν μπορεί…

Β.Σ.