Διαπιστώνοντας έγκαιρα την αδυναμία μαθητών και μαθητριών του Δήμου να έχουν στη διάθεση τους laptops ή tablets, προκειμένου να παρακολουθήσουν την τηλεδιδασκαλία, επικοινώνησα προ εξαήμερου με τους Διευθυντές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για να διαπιστώσω τον ακριβή αριθμό των μαθητών/τριών που ανήκουν στην κατηγορία αυτή.

Ήδη η Δημοτική αρχή προέβη, αρχικά, στην παραγγελία 100 tablets, τα οποία θα παραλάβουν οι Διευθυντές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για να δοθούν στα παιδιά.

Πρώτιστο μέλημά μου είναι η άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν , ειδικά τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε λόγω της πανδημίας.

Καθήκον όλων μας είναι η φροντίδα των αδύναμων οικονομικά συμπολιτών μας και ειδικά η μόρφωση των παιδιών μας. Επιθυμία μου, το χαμόγελο στα πρόσωπα των παιδιών μας και η συμπαράσταση στις οικογένειές τους, ώστε να μη νιώθουν μόνες.

Για ακόμη μία φορά, ο Δήμος Φλώρινας είναι και θα παραμείνει δίπλα στους δημότες, λαμβάνοντας μέριμνα για την βελτίωση της ποιότητας ζωής τους από τις πληγές που ανοίγει η πανδημία.

Μένουμε σπίτι – Κερδίζουμε τη ζωή!

Πηγή fb Βασίλης Γιαννάκης