Την Δευτέρα 21 Μάρτιου 2022 στο Στρατόπεδο ΄΄Μακεδονομάχων΄΄ σε μια άψογη εκδήλωση από πλευράς οργάνωσης, πραγματοποιήθηκε η παράδοση-παραλαβή της 9 Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Πεζικού από τον απερχόμενο Υποστράτηγο ε.α Γκόνη Νικόλαο στον Ταξίαρχο κ. Πινάκη Ελευθέριο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης εύχεται, στον απερχόμενο Διοικητή της 9 Μ/Π ΤΑΞ και Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Κοζάνης Υποστράτηγο ε.α Γκόνη Νικόλαο, συγχαρητήρια για την στρατιωτική του σταδιοδρομία στον ένδοξο Ελληνικό Στρατό και του εύχεται ολόψυχα καλή συνεχεία με υγεία στον πολικό του βίο . Η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν άριστη με σεβασμό για την ανάδειξη και επίλυση των θεμάτων που απασχολούν τα στελέχη της Φρουράς Κοζάνης.

Στον νέο Διοικητή της 9 Μ/Π ΤΑΞ και Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Κοζάνης Ταξίαρχο κ. Πινάκη Ελευθέριο , η Ένωσης μας εύχεται καλή επιτυχία στο δύσκολο και απαιτητικό έργο του, για την εκπλήρωση της αποστολής της Ταξιαρχίας. Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης θα είναι πάντα διπλά του με σεβασμό.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (Ε.Σ.ΠΕ.ΚΟΖ),θα έχει μια πρώτη εθιμοτυπική συνάντηση με τον Ταξίαρχο κ. Πινάκη Ελευθέριο, για γνωριμία και συζήτηση σε θέματα μέριμνας προσωπικού της Φρουράς, γνωρίζοντας βέβαια πολύ καλά το βεβαρημένο πρόγραμμα του, ώστε να υλοποιηθεί η συνάντηση αυτή σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
Λάζαρος Παπαδημητρίου
Ιλχος
Ο Γεν. Γραμματέας
Σιδέρης Βότσης
Υπλγος (ΔΒ)