Όταν ανοίγονται δρόμοι κ γεννιέται η ελπίδα! Μέχρι πριν από μερικές ημέρες, ο κ. Ανδρέας, 57 ετών, φιλοξενείτο στο Πολυδύναμο Κέντρο Αστέγων του Δήμου Αθηναίων, πλέον βρίσκεται στον Άγιο Δημήτριο Κοζάνης με όνειρο να κάνει μία νέα αρχή στη ζωή του. Θα εργαστεί ως αιγοπροβατοτρόφος στην κτηνοτροφική μονάδα των κ. Ε. Πασχαλίδη- Ν. Κολτσίδα, ιδρυτών της ομάδας Proud Farm Group of Farmers κάνοντας το πρώτο και το σημαντικότερο βήμα για την οριστική έξοδό του από την αστεγία.

Οι «Περήφανοι Κτηνοτρόφοι» (Proud Farm), μια ομάδα νέων παραγωγών από τη Μακεδονία, δημιούργησαν σε συνεργασία με το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.) την πρωτοβουλία “Proud Life”, στο πλαίσιο της οποίας προσφέρουν απασχόληση, φιλοξενία και κατάρτιση σε φιλοξενούμενους του Πολυδύναμου Κέντρου Αστέγων, σε κτηνοτροφικές μονάδες Ελλήνων κτηνοτρόφων.

Άλλωστε, στόχος του Κ.Υ.Α.Δ.Α. δεν είναι απλώς η φιλοξενία των αστέγων, αλλά η υποστήριξή τους από το εξειδικευμένο προσωπικό του Κέντρου, ώστε αργά αλλά σταθερά να επιστρέψουν στην κανονικότητα. Σας ευχαριστούμε για την φιλοξενία❤ΕΡΤ παντού

Πηγήfb: Despina Amaradidou